Bug FG: Orice cod legat de navbar-footer nu merge!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bug FG: Orice cod legat de navbar-footer nu merge!
La orice veriune, Pgbb2,Phbb3,Invision,PunBB codurile CSS legate de navbar-footer nu merg!!
Toate temele sunt stricate! Ce naiba se intampla? Buguri peste buguri!
Toate temele sunt stricate! Ce naiba se intampla? Buguri peste buguri!
Re: Bug FG: Orice cod legat de navbar-footer nu merge!
Buna ziua!
Mda. Din aceasta cauza trebuie sa inventez un nou cod de adaugare a partenerilor in footer pe versiunile phpBB3 & Invision.
Cat despre problema, este din cauza optimizarea footer-ului, am observat asta chiar in a doua zi dupa acest update. Uitandu-ma in sursa paginii am inteles totul... Ma voi interesa pe forumul englez/francez de suport daca au schimbat structura paginii intentionat sau nu..
Mda. Din aceasta cauza trebuie sa inventez un nou cod de adaugare a partenerilor in footer pe versiunile phpBB3 & Invision.
Cat despre problema, este din cauza optimizarea footer-ului, am observat asta chiar in a doua zi dupa acest update. Uitandu-ma in sursa paginii am inteles totul... Ma voi interesa pe forumul englez/francez de suport daca au schimbat structura paginii intentionat sau nu..
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Practic,platforma FG te implora sa pleci de pe ea. Cu ce ii ajuta ca au impartit footer-ul in 2 pagini?
Of Doamne
Of Doamne
Nu da serios nui chiar mare isprava !!
Nici pe mine nu ma incantat ultimul update insa din pacate pentru versiunile fara acces la sabloane (templateuri) nu prea putem face ceva.
Am spus "nu prea" pentru ca din cate am vazut cu JS multe sunt posibile, insa nu sunt suficient de experimentat ca sa dau o rezolvare, imi pare rau.
Am spus "nu prea" pentru ca din cate am vazut cu JS multe sunt posibile, insa nu sunt suficient de experimentat ca sa dau o rezolvare, imi pare rau.
Vizitato- Vizitator
Hmm,chiar nu vad rostul ultimului update.
Poate s-au plictisit..intr-o pauza de ceai sau ceva s-au gandit:" Ia sa facem si noi un update,ca si asa nu avem ce face"
Rezolvat...oarecum.
Puteti inchide.
Poate s-au plictisit..intr-o pauza de ceai sau ceva s-au gandit:" Ia sa facem si noi un update,ca si asa nu avem ce face"
Rezolvat...oarecum.
Puteti inchide.
Imi pare sincer rau.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Navbar de sus
» de ce nu merge pe normal dar merge pe previzualizeaza
» Problema (legat de parteneri)
» Legat de casuta cu Search [R]
» Navbar
» de ce nu merge pe normal dar merge pe previzualizeaza
» Problema (legat de parteneri)
» Legat de casuta cu Search [R]
» Navbar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum