Cerere banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere banner
Tipul de imagine :Banner
Marimea imagini (in pixels) :900x200
Cu sau fara animatie :Fara
Culoarea de fundal :Albastru
Imagine/i link/s :sa fie cu unul dintre Messi,Xavi,Iniesta,Guardiola,David Villa.
Textul dorit :Fifa One
Link pozitionat in continutul imagini :www.fifa-one.fansoccer.org
Culoare/i font :Albastru
Link-ul forumului dumneavoastra :-
Mesaj suplimentar in imagine:True Football Never Die !
Informatii suplimentare:Multumesc!
Marimea imagini (in pixels) :900x200
Cu sau fara animatie :Fara
Culoarea de fundal :Albastru
Imagine/i link/s :sa fie cu unul dintre Messi,Xavi,Iniesta,Guardiola,David Villa.
Textul dorit :Fifa One
Link pozitionat in continutul imagini :www.fifa-one.fansoccer.org
Culoare/i font :Albastru
Link-ul forumului dumneavoastra :-
Mesaj suplimentar in imagine:True Football Never Die !
Informatii suplimentare:Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre cosmin701 in Sam Feb 11, 2012 9:56 am, editata de 1 ori
Re: Cerere banner
Buna seara,
Sper sa iti placa, l-am ales pe Messi, nu stiu de ce, cred ca da mai bine pe sticla :p ..Glumeam. Daca doresti modificari la banner, nu ezita sa imi lasi un reply
P.S.: Sloganul dat de tine este partial gresit, deoarece la persoana a III-a singular in limba engleza se pune la sfarsitul verbului in prezentul simplu, terminatia ''s'' sau ''es''.
True Football Never Dies! Nu imi doresc sa fiu rautacios, doar te-am atentionat
Sper sa iti placa, l-am ales pe Messi, nu stiu de ce, cred ca da mai bine pe sticla :p ..Glumeam. Daca doresti modificari la banner, nu ezita sa imi lasi un reply
P.S.: Sloganul dat de tine este partial gresit, deoarece la persoana a III-a singular in limba engleza se pune la sfarsitul verbului in prezentul simplu, terminatia ''s'' sau ''es''.
True Football Never Dies! Nu imi doresc sa fiu rautacios, doar te-am atentionat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum