Primesc Mail la fiecare reply lasat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Primesc Mail la fiecare reply lasat
Salut,vreau sa stiu daca se poate sa dezactivez faza cu mailurile,lasa cineva reply la un topic,primesc eu mail..am ajuns la 13000 de mailuri necitite.
Daca se poate,ar fi mult mai bine sa dezactivez de tot faza ca nu vreau alt membru sa ma injure din cauza la mailurile primite.Multumesc!
Daca se poate,ar fi mult mai bine sa dezactivez de tot faza ca nu vreau alt membru sa ma injure din cauza la mailurile primite.Multumesc!
Re: Primesc Mail la fiecare reply lasat
Buna ziua! Folosind cautarea puteti gasi mai multe raspunsuri la intrebarea dumneavoastra. Iata unul dintre ele:
https://help.forumgratuit.ro/t7433-cum-fac-sa-nu-mai-primeasca-membrii-notificari-de-raspuns?highlight=notific%2A
https://help.forumgratuit.ro/t7433-cum-fac-sa-nu-mai-primeasca-membrii-notificari-de-raspuns?highlight=notific%2A
Am dat si eu cautare si nu gasisem nimic.
Am rezolvat;Multumesc mult.
Puteti da t.c
Am rezolvat;Multumesc mult.
Puteti da t.c
Cu placere.
Totodata, va anunt ca am exclus contul dvs clona, SASANN1, va rog sa ramineti pe contul de baza. Multumesc!
Totodata, va anunt ca am exclus contul dvs clona, SASANN1, va rog sa ramineti pe contul de baza. Multumesc!
Subiecte similare
» Nu primesc mailul de confirmare a stergerii forumului
» Cerere Banner
» tot primesc abuzuri :|
» Cand primesc Thanks se innegreste postul
» Pot sa bag reclame google pe forum si sa primesc bani eu?
» Cerere Banner
» tot primesc abuzuri :|
» Cand primesc Thanks se innegreste postul
» Pot sa bag reclame google pe forum si sa primesc bani eu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum