google are probleme cu forumul meu!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
google are probleme cu forumul meu!!
Buna ziu am o perioda indelungata cu forumul meu si problema cea mare e gougle!de ce?
Numi indexeaza paginile ! Veti zice a trebue timp nu!! E o problema evidenta!! Am dat sal adaug pe google sitemaps si orice modalitate nu as alege zice "Нам не удалось проверить ваш сайт http://siteulmeu.ro"
Numi indexeaza paginile ! Veti zice a trebue timp nu!! E o problema evidenta!! Am dat sal adaug pe google sitemaps si orice modalitate nu as alege zice "Нам не удалось проверить ваш сайт http://siteulmeu.ro"
Re: google are probleme cu forumul meu!!
Bună seara!
Aţi citit acest tutorial? https://help.forumgratuit.ro/t2444-optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps ?
Aţi citit acest tutorial? https://help.forumgratuit.ro/t2444-optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps ?
Ai vazut cei scris mai sus Mesajul si am citit acel tutorial
De ce mesajul aparut este in limba rusa? Folositi google.ro mai bine...
De cat timp forumul nu apare pe google, si ce modificari majore a suferit acesta?
De cat timp forumul nu apare pe google, si ce modificari majore a suferit acesta?
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
mam gindit si eu la problema ca am folosit un timp o adresa si apoi alta!
Păi mai are rost să discutăm problema dacă dvs. v-aţi schimba adresa forumului? Motoarele de căutare indexează forumurile pe baza adreselor, aşa că schimbarea acestora duce la reverificarea forumului dvs. de către aceste motoare de căutare. Ca şi cum aţi crea un nou forum.
Rezolvat?
Rezolvat?
Dei daca sa mai astept am adresa de mult!
Sa inteleg ca nu va puteti inregistra forumul pe Google?
Mesajul nu ar trebui sa fie in rusa. In plus, daca aveti forumul inchis in totalitate vizitatorilor, veti primi un mesaj de eroare, pentru ca motoarele de cautare Google sint percepute ca vizitatori de forum si nu acces nicaieri.
Daca v-ati schimbat adresa, ati inregistrat-o pe cea noua in contul Google, sau a ramas adresa veche?
Mesajul nu ar trebui sa fie in rusa. In plus, daca aveti forumul inchis in totalitate vizitatorilor, veti primi un mesaj de eroare, pentru ca motoarele de cautare Google sint percepute ca vizitatori de forum si nu acces nicaieri.
Daca v-ati schimbat adresa, ati inregistrat-o pe cea noua in contul Google, sau a ramas adresa veche?
Ce vati luaat toti de mesajul ca e in limba rusa,Pai daca la forum vizitatorii nu oot vedea linkurile si imaginile el nu se indexeaza pe google?
Si am incercat sal bag prin google webmaster da imi arata mesajul de eraore!!
Si am incercat sal bag prin google webmaster da imi arata mesajul de eraore!!
Daca nu este inregistrat in Google webmaster tools nu va apare corect la cautare.
Sinteti sigur ca ati urmat tutorialul?
Sinteti sigur ca ati urmat tutorialul?
pai da incerc in toate modurile nu numai prin meta tag ci si prin google analistc cod si nu merge
gata am facut am inteles mersi la toti!!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Probleme cu reclama Google
» Cum fac sa apara forumul meu pe google?
» Forumul nu apare pe google
» Nu imi arata forumul pe Google
» Google nu imi mai recunoaste forumul
» Cum fac sa apara forumul meu pe google?
» Forumul nu apare pe google
» Nu imi arata forumul pe Google
» Google nu imi mai recunoaste forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum