Alegere tema forum dintr-o lista de catre membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7 • Distribuiţi
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sunteti de acord cu acsta propunere?
Alegere tema forum dintr-o lista de catre membri
Rezumarea primului mesaj :
Administratorul sa poata alege cateva teme,iar fiecare utilizator sa isi poata alege una dintre ele din profil.
Nota: Stiu ca a mai fost propusa aceasta sugestie si a fors inchisa deoarece erau 2 propuneri in acelasi topic,dar mie mi se pare o sugestie foarte buna.
Administratorul sa poata alege cateva teme,iar fiecare utilizator sa isi poata alege una dintre ele din profil.
Nota: Stiu ca a mai fost propusa aceasta sugestie si a fors inchisa deoarece erau 2 propuneri in acelasi topic,dar mie mi se pare o sugestie foarte buna.
Re: Alegere tema forum dintr-o lista de catre membri
Ba da, se poate acest lucru si la phpBB. Dupa cum presupun ca stiti, phpBB -ul din Forumgratuit nu este cel original. La cel original exista aceasta optiune.
... cum spui tu ... :-"
Eu vreau k fiecare topic sa aiba un alt skin. K se poate.
Am vazut eu... Mia zis shi un tovarash.
Vizitato- Vizitator
@1960
Scuze de OFFTOPIC, dar credeam ca nu aveam voie sa folosim limbajul MESSENGER.
Scuze de OFFTOPIC, dar credeam ca nu aveam voie sa folosim limbajul MESSENGER.
Si cred ca Regulamentul cu limbajul e valabil pentru toata lumea, nu?Eu vreau k fiecare topic sa aiba un alt skin. K se poate.
Ma vezi scriind asa ?
Este o parodie, pentru cine vrea sa o inteleaga.
As crapa de rusine , daca as scrie in acest fel.
Am raspuns aici doar pentru a le explica tuturor ce este cu acel post.
Tie ti-am raspuns prin PM.
Puteti sterge aceste posturi, daca deranjeaza.
Este o parodie, pentru cine vrea sa o inteleaga.
As crapa de rusine , daca as scrie in acest fel.
Am raspuns aici doar pentru a le explica tuturor ce este cu acel post.
Tie ti-am raspuns prin PM.
Puteti sterge aceste posturi, daca deranjeaza.
Vizitato- Vizitator
ok...e buna ideea...adica cum era inainte pe LINK DELETED...e mai super...daca unui user nu-i place tema sa-si poate alege...ca eu pe forumul meu am pierdut multi membri pentru ca nu le-a plecut tema...
Pentru reclama cu forumul naruto ....... etc, forum ce exista, si nu este pe forumgratuit, ai primit si un warn - pentru spamare
Pentru reclama cu forumul naruto ....... etc, forum ce exista, si nu este pe forumgratuit, ai primit si un warn - pentru spamare
multe multe multe multe multe foarte foarte foarte foarte multe scuze pentru dublu post
dar lexa ce zici pui in aplicare sugestia????
dar lexa ce zici pui in aplicare sugestia????
*** kukashi_01: un dublu poste se considera daca postezi 2 mesaje unu dupa altu in interval de 24h ... la tine nu era dublu-post (te rugam sa mai citesti o data regulamentuk)
legat de spam:
Nu numai noi tinem de propunerile care apar ... ci si celelalte forumuri oficiale (vezi aici lista lor)
legat de spam:
Daca nu-l scriai asta nu primeai nici o sanctiune, dar is darnic si iti dau o mustrare ...multe multe multe multe multe foarte foarte foarte foarte multe scuze pentru dublu post
Nu numai noi tinem de propunerile care apar ... ci si celelalte forumuri oficiale (vezi aici lista lor)
deci trebuie sa fie deacord toate cele 7 sau cate sv sunt acolo ca sa o puneti in functiune???
ca sa se accepte ... in primul rand trebuie sa aiba cat mai multe voturi DA
daca acea sugestie apare pe mai multe forumuri oficiale ... deja e un plus pentru asa ceva
cel mai important: sa fie acceptat de tehnicieni
daca acea sugestie apare pe mai multe forumuri oficiale ... deja e un plus pentru asa ceva
cel mai important: sa fie acceptat de tehnicieni
kukashi_01 :
Pentru reclama cu forumul naruto ....... etc, de mai sus ( pag.1), forum ce exista, si nu este pe forumgratuit, ai primit si un warn - pentru spamare
P.S. - Am "prostul" obicei de a verifica realitatea celor spuse de voi, iar atunci cind realitatea este alta, urmeaza sanctiunea.
Ca in cazul tau.
Pentru reclama cu forumul naruto ....... etc, de mai sus ( pag.1), forum ce exista, si nu este pe forumgratuit, ai primit si un warn - pentru spamare
P.S. - Am "prostul" obicei de a verifica realitatea celor spuse de voi, iar atunci cind realitatea este alta, urmeaza sanctiunea.
Ca in cazul tau.
Vizitato- Vizitator
aaaaaa scz dar nu am zis decat naruto.continuarea stersa de kukashi_01 si nu de 1960...atat deci nu am zis linkul doar numele se considera reclama???
si cred ca regula asta cu reclama sry dar este un picut prea exagerata...adik acesta este un site unde iti poti face propriul forum...deci you are the boss there...but asta nu inseamna ca daca aud de alt forum renunt...sry dar daca gresesc rog pe 1960 sau alt mod sa ma corecteze
si cred ca regula asta cu reclama sry dar este un picut prea exagerata...adik acesta este un site unde iti poti face propriul forum...deci you are the boss there...but asta nu inseamna ca daca aud de alt forum renunt...sry dar daca gresesc rog pe 1960 sau alt mod sa ma corecteze
kukashi_01, nu ma minti in fata, am vazut ce am sters de acolo, ca si astazi dealfel, aici :
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/am-nevoie-de-cineva-sa-ma-ajute-sa-fac-o-tema-mai-buna-co-t3419.htm#21402
unde am sters linkul intreg al forumului pus de tine
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/am-nevoie-de-cineva-sa-ma-ajute-sa-fac-o-tema-mai-buna-co-t3419.htm#21402
unde am sters linkul intreg al forumului pus de tine
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Alegere tema forum dintr-o lista de catre membri [R]
» Script pentru colorarea optiunilor dintr-o lista pe un forum phpBB3
» Cum imi pun pe forum o tema luata dintr-un generator de teme
» Problemă listă membri
» aspect lista membri
» Script pentru colorarea optiunilor dintr-o lista pe un forum phpBB3
» Cum imi pun pe forum o tema luata dintr-un generator de teme
» Problemă listă membri
» aspect lista membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum