Cum as putea scoate footerul de la forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum as putea scoate footerul de la forum?
Dupa cum spuneam si in titlu, va rog frumos sa imi spuneti cum as putea sterge sau scoate ultima bara(Footer cred)habar nu am sa va spun cum se numeste.Cel care scrie "creaza un forum" etc.
https://2img.net/r/ihimizer/img718/2500/v1picture.png
https://2img.net/r/ihimizer/img718/2500/v1picture.png
Ultima editare efectuata de catre annhelps in Lun Ian 23, 2012 9:22 pm, editata de 3 ori
Re: Cum as putea scoate footerul de la forum?
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
"Acea bară" nu este permis să fie ştearsă. Este una dintre dovezile că forumul este creat pe platforma Forumgratuit.
Am vazut mai multe forumuri cu subdomeniul forumgratuit.ro si nu aveau "Acea bară".
Acest lucru nu este permis pe forumgratuit. Daca ati sesizat asta la vreun forum, contactati un administrator prin MP.annhelps a scris:Am vazut mai multe forumuri cu subdomeniul forumgratuit.ro si nu aveau "Acea bară".
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
"Subdomeniul forumgratuit.ro" nu există. Forumgratuit oferă crearea unui forum, cu condiţia de a respecta regulile acestuia. Acea bară o putem lua ca una din regulile esenţiale, eliminarea acesteia putând duce la ştergerea forumului respectiv.
Topicul a fost marcat rezolvat=> Închis!
Topicul a fost marcat rezolvat=> Închis!
Subiecte similare
» Cum pot scoate publicitatea de pe Forum?
» Cum pot scoate forum gratuit?
» Cum pot scoate imaginea de la Mesaj Nou / Mesaj / Forum blocat
» Cum pot scoate reclamele de pe forum ?
» Bara din footerul postului
» Cum pot scoate forum gratuit?
» Cum pot scoate imaginea de la Mesaj Nou / Mesaj / Forum blocat
» Cum pot scoate reclamele de pe forum ?
» Bara din footerul postului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum