Cum pot sa transfer o parte din sectiunile unui forum pe un alt forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa transfer o parte din sectiunile unui forum pe un alt forum?
Problema mea:
am fondat un forum care a devenit destul de populat si intre timp am dezvoltat un eveniment care cerea un forum dedicat, diferit de forumul initial. Aici ma refer la forumuri ca domenii diferite (unul de genul primulforum.forumz.ro si al doilea de genul aldoileaforum.forumz.ro ), nu ca si categorii pe acelasi domeniu de forum.
Faza e ca pe primulforum.forumz.ro am niste discutii pe care mi-ar place sa le am si pe aldoileaforum.forumz.ro deoarece le consider concludente pentru inceputurile acestui proiect.
Solutia cea mai eleganta ar fi sa restaurez back-up-ul automat de la primul forum pe cel de al doilea forum dupa care sa sterg tot ce nu imi trebuie, insa nu stiu cum sa fac asta.
Am tot cautat prin setari si aici in forumul de suport, insa mi-am prins urechile. Orice ajutor este apreciat.
Dar va rog eu mult, nu postati doar de dragul de a posta. Nu ma ajuta cu nimic sa imi spuneti ca "nu se poate" sau "teoretic ar fi posibil".
Va multumesc anticipat.
am fondat un forum care a devenit destul de populat si intre timp am dezvoltat un eveniment care cerea un forum dedicat, diferit de forumul initial. Aici ma refer la forumuri ca domenii diferite (unul de genul primulforum.forumz.ro si al doilea de genul aldoileaforum.forumz.ro ), nu ca si categorii pe acelasi domeniu de forum.
Faza e ca pe primulforum.forumz.ro am niste discutii pe care mi-ar place sa le am si pe aldoileaforum.forumz.ro deoarece le consider concludente pentru inceputurile acestui proiect.
Solutia cea mai eleganta ar fi sa restaurez back-up-ul automat de la primul forum pe cel de al doilea forum dupa care sa sterg tot ce nu imi trebuie, insa nu stiu cum sa fac asta.
Am tot cautat prin setari si aici in forumul de suport, insa mi-am prins urechile. Orice ajutor este apreciat.
Dar va rog eu mult, nu postati doar de dragul de a posta. Nu ma ajuta cu nimic sa imi spuneti ca "nu se poate" sau "teoretic ar fi posibil".
Va multumesc anticipat.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Cum pot sa transfer o parte din sectiunile unui forum pe un alt forum?
Salutare,Ghost Leader a scris: Nu ma ajuta cu nimic sa imi spuneti ca "nu se poate" sau "teoretic ar fi posibil".
Răspunsul este categoric nu. Pentru a face o asemenea mutare, este nevoie ca Forumgratuit să ofere acces la baza de date. Problema aceasta s-a discutat de multe ori: https://help.forumgratuit.ro/t30481-transfer-forum?highlight=transfer .
@ Keir
multumesc pentru raspunsul la obiect
mai ramane o neclaritate: din topicul indicat de tine se vorbeste de transferul de pe forum gratuit pe un alt domeniu, care nu tine de forum gratuit.
Eu vreau sa mut niste topicuri de pe un forum gestionat de forum gratuit pe un alt forum gestionat tot de forum gratuit. Baza de date este aceasi.
multumesc pentru raspunsul la obiect
mai ramane o neclaritate: din topicul indicat de tine se vorbeste de transferul de pe forum gratuit pe un alt domeniu, care nu tine de forum gratuit.
Eu vreau sa mut niste topicuri de pe un forum gestionat de forum gratuit pe un alt forum gestionat tot de forum gratuit. Baza de date este aceasi.
Bună dimineaţa,
Indiferent ce vreţi să mutaţi de pe un forum pe altul, iar forumul de pe care vreţi să mutaţi este unul creat pe platforma Forumgratuit, nu o să puteţi face asta niciodată.
Sfatul meu: Puteţi să mutaţi manual subiectele(copy+paste), dar discutiiile nu.
Indiferent ce vreţi să mutaţi de pe un forum pe altul, iar forumul de pe care vreţi să mutaţi este unul creat pe platforma Forumgratuit, nu o să puteţi face asta niciodată.
Sfatul meu: Puteţi să mutaţi manual subiectele(copy+paste), dar discutiiile nu.
Nu se poate asa ceva daca iti trebe alt forum o iei de la 0
da, rezolvat. multumesc frumos. se poate inchide
Subiecte similare
» Transfer forum!
» Transfer topicuri de pe un forum pe altul
» Cum transfer o tema dupa un alt forum, pe forumgratuit.ro?
» Am Nevoie de Transfer de membri inregistrati pe un forum pe altul!
» Blocarea unui Forum
» Transfer topicuri de pe un forum pe altul
» Cum transfer o tema dupa un alt forum, pe forumgratuit.ro?
» Am Nevoie de Transfer de membri inregistrati pe un forum pe altul!
» Blocarea unui Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum