Transfer forum!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Transfer forum!
Ma puteti ajuta si pe mine?...
Cum transfer forumul meu http://dlxcs.forumz.ro/ pe hostingul gratuit sters...?
Scuze pentru reclama dar vreau sa stiu cum fac sa`l pun pe hosting la ei....
Multumesc!
Daca vreti sa ma ajutati ID`ul meu este : sters
Cum transfer forumul meu http://dlxcs.forumz.ro/ pe hostingul gratuit sters...?
Scuze pentru reclama dar vreau sa stiu cum fac sa`l pun pe hosting la ei....
Multumesc!
Daca vreti sa ma ajutati ID`ul meu este : sters
Re: Transfer forum!
Salut. Asa ceva nu este posibil, din pacate, din simple motive ca aceasta platforma este gratuita si ofera mult prea multe servicii minunate, iar mutarea pe o alta platforma este absolut imposibil de realizat.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Salutare,
Cum spune şi Luciann, mutarea pe altă platformă este imposibil de realizat. Îsă puteţi achiziţiona domenii de la această platformă.
Cum spune şi Luciann, mutarea pe altă platformă este imposibil de realizat. Îsă puteţi achiziţiona domenii de la această platformă.
Cum au spus si cei de sus ,este imposibil.Dar daca tu crezi ca acea platforma este mai buna...iti poti face forum direct acolo...pentru 4 membri si49 mesaje...pe care ii/le ai pe forum..
Si apropo de adesa lasata: Nu se ofera suport pe messenger..
Si apropo de adesa lasata: Nu se ofera suport pe messenger..
Vizitato- Vizitator
Ai putea face ceva totusi . WinHTTrack ,dar nu stiu daca copiaza si topicurile. :-??
Acest program este ilegal de folosit cu scopuri de a fura de pe alte site-uri si de a-l pune pe propriul forum. Insa, cu acel forum nu puteti copia topicurile. Acel program nu copiaza decat partea HTML (incluzand si css, etc.). Dar nu are nici o legatura cu aceasta problema.CreativeCs a scris:Ai putea face ceva totusi . WinHTTrack ,dar nu stiu daca copiaza si topicurile. :-??
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Asa...nu are legatura cu problema din acest topic..dar nu pot sa nu va spun si voua cum a eliminat CreativeCs subsolul cu linkuri FG si a pus un favicon cu V...o incercare proasta de a copia facivon-ul vBulletin.
Y2J a scris:
Asa...nu are legatura cu problema din acest topic..dar nu pot sa nu va spun si voua cum a eliminat CreativeCs subsolul cu linkuri FG si a pus un favicon cu V...o incercare proasta de a copia facivon-ul vBulletin.
@ Asa e tema.
Buna seara,
Yamahar6, baza de date nu poate fi exportata. Drept urmare nu puteti muta forumul pe alta platforma. Orice alta cale de a face asta este ilegala si poate suporta consecintele de rigoare din partea firmei.
Ati primit warn pentru spam. Postarea de link-uri externe este strict interzisa fara acordul unui membru din staff. Va rog sa nu mai lasati date personale pe forum si sa tineti cont ca suportul se acorda doar pe forum.
Topic inchis.
Yamahar6, baza de date nu poate fi exportata. Drept urmare nu puteti muta forumul pe alta platforma. Orice alta cale de a face asta este ilegala si poate suporta consecintele de rigoare din partea firmei.
Ati primit warn pentru spam. Postarea de link-uri externe este strict interzisa fara acordul unui membru din staff. Va rog sa nu mai lasati date personale pe forum si sa tineti cont ca suportul se acorda doar pe forum.
Topic inchis.
Subiecte similare
» Cum pot sa transfer o parte din sectiunile unui forum pe un alt forum?
» Transfer baza de date pe un alt server decat forumgratuit.ro
» Cum transfer o tema dupa un alt forum, pe forumgratuit.ro?
» Am Nevoie de Transfer de membri inregistrati pe un forum pe altul!
» Transfer credite
» Transfer baza de date pe un alt server decat forumgratuit.ro
» Cum transfer o tema dupa un alt forum, pe forumgratuit.ro?
» Am Nevoie de Transfer de membri inregistrati pe un forum pe altul!
» Transfer credite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum