Permisiuni Rankuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Permisiuni Rankuri
Salut se pot face permisuni la rankuri adika cand iti fac forumu ai doar Administrator si Moderator se poate sa fac si ranku Co-Administrator si sa ii fac permisiuni sa umble in panou dar nu tot care le am si eu ca si pe domeniu
Re: Permisiuni Rankuri
Salut!
A fost o sugestie similara (cel putin din cate am inteles din mesajul dvs.), care se afla aici: https://help.forumgratuit.ro/t15917-useri-cu-acces-limitat-in-pa si pot sa spun ca puteti participa la votare, devenind astfel votant.
Puteti crea un grup de co-administrator oricand, dar atata timp cat are acces la panou, are acces la intregul panoul. La tot panoul. Desigur ca exceptii vor fi (adresa forum, securitate, templte-uri, consum de credite etc..) pentru ca fondatorul are cele mai multe drepturi.
A fost o sugestie similara (cel putin din cate am inteles din mesajul dvs.), care se afla aici: https://help.forumgratuit.ro/t15917-useri-cu-acces-limitat-in-pa si pot sa spun ca puteti participa la votare, devenind astfel votant.
Puteti crea un grup de co-administrator oricand, dar atata timp cat are acces la panou, are acces la intregul panoul. La tot panoul. Desigur ca exceptii vor fi (adresa forum, securitate, templte-uri, consum de credite etc..) pentru ca fondatorul are cele mai multe drepturi.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Deci, dupa cum am mai spus - numai si numai fondatorul/creatorul forumului are cateva permisiuni in plus (din motive de securitate). In rest, nu puteti face un panou pe domenii, din nefericire.Gabi5 a scris:nu vreau sa aibe la tot sa ii fac permisiuni cum fac si astai pe domeni ..
Coddy- Membru activ
nu ai inteles mane exemplu: is urmatoarele grupuri pe forum
Fondator Administrator Super Moderator
fondatorul are cele mai multe permisiuni eu as dori sa ii fac permisiunisi la super moderator dar sa umble doar sa poata da rankuri si sa creeze categori atata tot
fondatorul are cele mai multe permisiuni eu as dori sa ii fac permisiunisi la super moderator dar sa umble doar sa poata da rankuri si sa creeze categori atata tot
Imi pare rau, dar nu este posibil atat sa creeze forumuri, cat si sa poata modifica rangurile.Gabi5 a scris:nu ai inteles mane exemplu: is urmatoarele grupuri pe forum
Coddy- Membru activ
pacat ar fi frumos atunci ar fi ca si cum ai avea propiul tau domeniu rezolvat t/c
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum