Adăugarea unei căsuţe cu reguli deasupra răspunsului rapid
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Aţi dorii să apară această căsuţă cu mici reguli?
Adăugarea unei căsuţe cu reguli deasupra răspunsului rapid
Bună ziua,
Vin cu această propunere deoarece, regulamentul este tot mai încălcat şi mulţi nu prea îl citesc. Propunerea spune aşa: Deasupra "răspunsului rapid" să apară o căsuţă cu mici reguli care trebuie respectate înainte să postezi.
Ar aduce un lucru bun această propunere forumului gratuit român de suport?
Vin cu această propunere deoarece, regulamentul este tot mai încălcat şi mulţi nu prea îl citesc. Propunerea spune aşa: Deasupra "răspunsului rapid" să apară o căsuţă cu mici reguli care trebuie respectate înainte să postezi.
Re: Adăugarea unei căsuţe cu reguli deasupra răspunsului rapid
Keir, nu cred ca mi se pare ceva deosebit ... deoarece multi nici nu le citesc si pun raspunsurile "alan dala" doar pentru a face +1. Deci eu zic NU .
Matta- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Constanta
Data înscrierii : 08/01/2012
Mulțumiri : 0
Keir a scris:Bună ziua,
Nu are rost,deoarece oricum nu le citeşte nimeni.Votez Nu
Se poate de realizat asa ceva, si chiar foarte simplu.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Luciann a scris:Se poate de realizat asa ceva, si chiar foarte simplu.
Am spus că nu are rost, nu că nu se poate realiza.
Lucian, nu era vorba de realizarea lui. Era vorba de punerea acelui tabel cu reguli deasupra raspunsului rapid.
Matta- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Constanta
Data înscrierii : 08/01/2012
Keir a scris:Bună ziua,
Deci ai vazut asta pe forumul de suport englez si ce.ai zis ar da bine si la noi nu? de ce trebuie sa copiem ceea ce face forumul englez ? Votez NU este un regulament il citesti la inceput , daca nu afli pe parcurs despre el si gata
Nu merge vorba de copiere. Si, da, era vina mea, am crezut ca aceasta sugestie se afla la propuneri pentru forumurile voastre.
Coddy- Membru activ
Nu cred ca este mare greutate ca membri sa citeasca un regulament. Fiecare face ce vrea, daca doreste sau nu sa citeasca acel regulament.
Votez NU.
Votez NU.
Vizitato- Vizitator
Votez NU. Nu e greu sa cauti regulamentul..daca esti interesat..si asa majoritatea nu il citesc..din lene/nepasare.
Salutare,
Aveţi o mare dreptate fiecare dintre voi. .răzvan, nu am copiat de nicăieri, pur şi simplu cred că s-a înimerit să fie şi pe FM. Poate voi credeţi că nimeni nu o să citească căsuţa, dar sunt mai multe şanse de a fi citită ea, decât regulamentul. Asta e, mereu e bine să vii cu ceva nou, chiar dacă nu e bun. Mulţumesc pentru păreri!
Aveţi o mare dreptate fiecare dintre voi. .răzvan, nu am copiat de nicăieri, pur şi simplu cred că s-a înimerit să fie şi pe FM. Poate voi credeţi că nimeni nu o să citească căsuţa, dar sunt mai multe şanse de a fi citită ea, decât regulamentul. Asta e, mereu e bine să vii cu ceva nou, chiar dacă nu e bun. Mulţumesc pentru păreri!
Votez da, si in acelasi timp in contrazic pe razvan care zice ca copiem totul. Atunci de ce design-ul tuturor forumurilor oficiale de suport au acest design?
Coddy- Membru activ
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Crearea unei casute de informatii pentru link-uri/bannere
» Adaugarea unei noi sectiuni !
» Adaugarea unei noi versiuni de tema
» Propun adaugarea unei sectiuni de raclamatii
» Adaugarea unei noi sectiuni !
» Adaugarea unei noi versiuni de tema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum