Masuri mai drastice in cazul celor care copiaza forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti sa fie sterse forumurile impotriva carora exista dovezi ca au copiat in mod deliberat alte forumuri?
Masuri mai drastice in cazul celor care copiaza forumuri
Rezumarea primului mesaj :
Ok, deci e a 4 oara cand imi este copiat forumul. Si deja stiu ca ma lupt degeaba pentru ca voi nu faceti nimica pentru a sterge forumurile respective. Si astfel, nefacand ceva impotriva copiatorilor se poate deduce ca le tineti partea intr-un fel (sunteti fie cu noi, cei care vrem sa fim originali, fie cu copiatorii si pentru ca nu ne ajutati sa ne mentineti originalitatea inseamna ca ii ajutati pe ei sa copieze in voie inchizand ochii in continuare)
Litigation-ul nu a functionat deloc in toate cazurile anterioare. O data nici macar nu am primit mail-ul de confirmare. Si in celelalte 2 cazuri tot nimic.
Cer sa stergeti forumurile care copiaza fara sa ofere sursa de inspiratie. Si nu imi spuneti ca "asa e pe net" ca daca va plimbati pe cateva blog-uri romanesti destul de populare, dar chiar si pe unele obscure o sa vedeti ca lumea are obiceiul sa spuna sursa. Dar ma rog, pe forumuri sunt de obicei pusti iresponsabili si probabil ei nu pricep acest lucru. Si voi nu incercati sa ii obisnuiti deloc, pentru ca le tolerati nesimtirea.
Am scris la subiectele copiate ca sunt proprietatea echipei forumului meu, am pus si semnuletul de copyright si nimica, absolut nimica.
Si nu imi spuneti replica "daca dai admin cui nu trebuie" ca nu fac parte din staff cei care ma copiaza. Sunt doar useri pe care nu ii duce mintea de mai mult.
Pe scurt: propun sa stergeti forumurile care copiaza si impotriva carora exista dovezi (imagini, surse salvate) ca acel forum copiaza (staff-ul nu userii de rand). Informatiile de pe Internet sunt publice, dar la fel sunt si bancile din parc: nu inseamna ca poti distruge munca altuia fara sa fii pedepsit.
Va rog motivati-va alegerea. Cei catre votati cu Nu nu e cazul, ca stim ca doriti sa copiati in continuare
Litigation-ul nu a functionat deloc in toate cazurile anterioare. O data nici macar nu am primit mail-ul de confirmare. Si in celelalte 2 cazuri tot nimic.
Cer sa stergeti forumurile care copiaza fara sa ofere sursa de inspiratie. Si nu imi spuneti ca "asa e pe net" ca daca va plimbati pe cateva blog-uri romanesti destul de populare, dar chiar si pe unele obscure o sa vedeti ca lumea are obiceiul sa spuna sursa. Dar ma rog, pe forumuri sunt de obicei pusti iresponsabili si probabil ei nu pricep acest lucru. Si voi nu incercati sa ii obisnuiti deloc, pentru ca le tolerati nesimtirea.
Am scris la subiectele copiate ca sunt proprietatea echipei forumului meu, am pus si semnuletul de copyright si nimica, absolut nimica.
Si nu imi spuneti replica "daca dai admin cui nu trebuie" ca nu fac parte din staff cei care ma copiaza. Sunt doar useri pe care nu ii duce mintea de mai mult.
Pe scurt: propun sa stergeti forumurile care copiaza si impotriva carora exista dovezi (imagini, surse salvate) ca acel forum copiaza (staff-ul nu userii de rand). Informatiile de pe Internet sunt publice, dar la fel sunt si bancile din parc: nu inseamna ca poti distruge munca altuia fara sa fii pedepsit.
Va rog motivati-va alegerea. Cei catre votati cu Nu nu e cazul, ca stim ca doriti sa copiati in continuare
Re: Masuri mai drastice in cazul celor care copiaza forumuri
fan^real^madrid, va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul. Multumesc!
votez DA, deoarece multi dintre noi am muncit mult la forumurile noastre si nu ne place ca altcineva sa ne copieze.
Ultima editare efectuata de catre TheI0nut in Sam Aug 15, 2009 9:57 am, editata de 1 ori
Votez DA,deoarece multi am muncit l atemele forumurilor noastre,facute de la 0,iar altii ne ia imaginille,si ne copiaza,sau fae cu aceleasi imagini,ar trebuie sa le fie sterse forumurile celor care copiaza alte forumuri.
Eu cred ca cei care copiaza alte forumuri prima oara ar trebuii sa primeasca un advertisment ca sa-si modifice in 24 de ore forumul, iar daca nu o fac sa li se stearga forumul, ca noi am inceput de la zero iar iei ne copiaza ideeile noastre, si nu este corect.
sa se puna ca deja au copiat de la mine ogramada + categori tot ... regulamentu la forumu meu TOT !
Adevarat ce spune batranul Mircea BadeaMircea Badea a scris:Traim in Romania
Si asta ne ocupa tot timpul !
N-ai ce face, poti pune si 100 de copyright-uri gratuite sau cumparate
Poti sa-ti cumperi forumul si domeniu .ro etc.
Ca sa pui punct la asa ceva e ca si cand ai incerca sa cauti un leac pentru cancer
Pe scurt: Imposibil
Vizitato- Vizitator
Man sunt de acord cu tn ... Nu inteleg de ce trebuie sa copieze.. doar au si ei minte poate chiar mai buna ! Eu Am VOTAT DA
eu votez NU! e nasol:)) si eu am copiat dar nu in mod exagerat
am votat DA, argumentele sunt puse de rikki
Dupa ce iti faci un forum de la a la z cu ideile tale tot , dupa un timp de ocupi doar de antifurt ca si asta e un lucru in +.
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
El Lunaley, avind in vedere ca sinteti clona unui user deja banat de vreo trei ori, GiantGold, si acest cont va fi exclus la rindul sau. Numai bine!
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum fac sa apara sub forumuri numele celor ce fac parte din anumite categorii [R]
» In atentia celor ce trimit plangeri impotriva unor forumuri
» Schimbare caractere, culoare si dimensiune in cazul anunturilor de pe prima pagina
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cerere logo[Multumesc celor ce au postat]
» In atentia celor ce trimit plangeri impotriva unor forumuri
» Schimbare caractere, culoare si dimensiune in cazul anunturilor de pe prima pagina
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cerere logo[Multumesc celor ce au postat]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum