Cerere Imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Imagine
Tipul de imagine : Imagine
Marimea imagini (in pixels) : 800 x 184
Cu sau fara animatie : Nu
Culoarea de fundal : Transparent
Imagine/i link/s :
Textul dorit : Extreme-Black
Link pozitionat in continutul imagini : Nu Doresc
Culoare/i font : Cum este in poza
Link-ul forumului dumneavoastra : http://extreme-black.forumz.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Sub Extreme-Black Vreau Sa Scrie "Totul Pentru Tine" In locul lui Sarbatori Fericite Tot Cu Acel Font
Informatii suplimentare: As Vrea Sa Scrie Tot Extreme-Black Fara Caciulitele Alea Si Sub Extreme-Black Sa Scrie Totul Pentru Tine Si In Locul Acelui Omulet Cu Cadou in mana vreau sa fie un counter-terorist de la cs mai pe scurt un CT ...
Multumesc Anticipat
Marimea imagini (in pixels) : 800 x 184
Cu sau fara animatie : Nu
Culoarea de fundal : Transparent
Imagine/i link/s :
Textul dorit : Extreme-Black
Link pozitionat in continutul imagini : Nu Doresc
Culoare/i font : Cum este in poza
Link-ul forumului dumneavoastra : http://extreme-black.forumz.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Sub Extreme-Black Vreau Sa Scrie "Totul Pentru Tine" In locul lui Sarbatori Fericite Tot Cu Acel Font
Informatii suplimentare: As Vrea Sa Scrie Tot Extreme-Black Fara Caciulitele Alea Si Sub Extreme-Black Sa Scrie Totul Pentru Tine Si In Locul Acelui Omulet Cu Cadou in mana vreau sa fie un counter-terorist de la cs mai pe scurt un CT ...
Multumesc Anticipat
Ultima editare efectuata de catre Assassinsss in Mar Ian 03, 2012 3:34 pm, editata de 1 ori (Motiv : REZOLVAT)
Re: Cerere Imagine
Ce Plagiatori (nu zic de tn )
acel banner este si pe forumu meu
mi la facut mie phenomen..
OoFF
acel banner este si pe forumu meu
mi la facut mie phenomen..
OoFF
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum