Propunere caut forum...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De Acord?
Propunere caut forum...
Salutare si Sărbători fericite tuturor ! Propun ca sa se faca o noua categorie sau ceva unde sa fie Cauti Forum titlu.Adica nu estii pe nici un forum din FG atuncea sa faci cerere iar cine vrea sa te ia in staff sa posteze acolo . Da sau Nu Mersi
Re: Propunere caut forum...
Nu e greu să arunci o privire la "Promovare forumuri" şi să-ți alegi un forum care să i te alături . Am votat NU
Da stiu.
Dar este mai usor cand faci o cerere si vine administratoru si zice vrei sa vii la mine in staff add ... mai usor
Dar este mai usor cand faci o cerere si vine administratoru si zice vrei sa vii la mine in staff add ... mai usor
votez nu acesta nu este un forum unde administratori isi aleg membri pentru staff este un forum pentru suport !
votez DA si asa sunt zeci de forumuri create degeaba care nu au useri , e bine ca unele sa nu se mai creeze ia acei posibili fondatori sa intre in conducerea altor forumuri !
votez da.
cum zice Jalokim:"Incercarea moarte n-are"
cum zice Jalokim:"Incercarea moarte n-are"
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Dupa parerea mea este un moft.
Trebuie ca acest forum sa ramana un forum de suport si nu un forum unde administratorii isi aleg echipa.
Votez NU.
Trebuie ca acest forum sa ramana un forum de suport si nu un forum unde administratorii isi aleg echipa.
Votez NU.
Vizitato- Vizitator
Alecs7 sondajul trebuie să aibă doar 2 opţiuni acelea fiind: Da si Nu.
În legătură cu propunerea votez NU, există deja secţiunea pentru promovări.
În legătură cu propunerea votez NU, există deja secţiunea pentru promovări.
As vota optiunea 3, dar, il ca sa nu il supar cu ceva, am votat 2.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Salutare,
Am votat Nu, deoarece încă o categorie de acest gen ar aduce mult mai multe probleme moderatorilor, administratorilor. În plus, cum au spus şi colegii mei de mai sus, există secţiunea promovare.
Am votat Nu, deoarece încă o categorie de acest gen ar aduce mult mai multe probleme moderatorilor, administratorilor. În plus, cum au spus şi colegii mei de mai sus, există secţiunea promovare.
Buna seara,
Acesta este un forum de suport, nu un forum pentru recrutari. Aveti zona promovarilor, de unde aveti ce alege fara probleme.
Subiect inchis.
Acesta este un forum de suport, nu un forum pentru recrutari. Aveti zona promovarilor, de unde aveti ce alege fara probleme.
Subiect inchis.
Subiecte similare
» Caut partener pentru forum
» din: Caut partener pentru forum
» [Propunere] Butoane forum
» Caut Ajutor...
» Caut Comunitate!
» din: Caut partener pentru forum
» [Propunere] Butoane forum
» Caut Ajutor...
» Caut Comunitate!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum