Cerere MiniBanner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cerere MiniBanner
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine :Minibanner
Marimea imagini (in pixels) : 88x33
Cu sau fara animatie :Cum iasa bine
Culoarea de fundal : Cum vreti
Imagine/i link/s : FreeStyle [nu am]
Textul dorit : Help4You
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : Cum vreti
Link-ul forumului dumneavoastra :www.help4you.forumhit.ro
Mesaj suplimentar in imagine: -
Informatii suplimentare:As vrea sa folositi culori mai deschisi adica nu negru si acestea
Tipul de imagine :Minibanner
Marimea imagini (in pixels) : 88x33
Cu sau fara animatie :Cum iasa bine
Culoarea de fundal : Cum vreti
Imagine/i link/s : FreeStyle [nu am]
Textul dorit : Help4You
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : Cum vreti
Link-ul forumului dumneavoastra :www.help4you.forumhit.ro
Mesaj suplimentar in imagine: -
Informatii suplimentare:As vrea sa folositi culori mai deschisi adica nu negru si acestea
Ultima editare efectuata de catre BirdPhonix in Vin Dec 23, 2011 10:28 pm, editata de 3 ori
Re: Cerere MiniBanner
off...n sunt la mine acasa si nu pot sa fac o imagine model....deci cum e mini bannerul sa se vada tot negru la inceput...dupaia sa apara o lumina [cum ar veni] si sa se vada zobiul....dpaceea sa se faca mai mare lumina sa se vada si zobiul si cuvantul "Help" iar dupa sa se vada tot [zombiul si "Help4You"]
Sper ca ma fost explicit...altcumva nu stiu sa explic dar sa fie orce fundal nu conteaza....dar sa nu ramana negru....
PS:Daca e prea greu faceti alta animatie dar sa nu fie animatia caqre o vad zi de zi [apare si dispare]...sa fie ceva mai originala.
Sper ca ma fost explicit...altcumva nu stiu sa explic dar sa fie orce fundal nu conteaza....dar sa nu ramana negru....
PS:Daca e prea greu faceti alta animatie dar sa nu fie animatia caqre o vad zi de zi [apare si dispare]...sa fie ceva mai originala.
Ultima editare efectuata de catre BirdPhonix in Dum Dec 25, 2011 10:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : Update)
Re: Cerere MiniBanner
Si tu comentezi la orce topic care il fac eu...in fine...fac un topic nou cu tot completat sus ca sa nu trebuiasca sa cititi peste tot => Topic Rezolvat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum