Nu apare semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu apare semnatura
Dupa cum spune si titlul Nu apare SIGNATURE am pus in profil o signatura si ea nu apare
Nush de la ce o fi Vreau neaparat sa apara (
Nush de la ce o fi Vreau neaparat sa apara (
Re: Nu apare semnatura
Ati activat semnatura?
Ma refer la PA => Utilizatori&Membri => Optiunile Utilizatorului => Optiuni Utilizator => Permite semnaturi => Toti membri
Cred ca asa se rezolva probelma , insa nu sunt sigur.Asteapta si alte pareri si vezi!!
Ma refer la PA => Utilizatori&Membri => Optiunile Utilizatorului => Optiuni Utilizator => Permite semnaturi => Toti membri
Cred ca asa se rezolva probelma , insa nu sunt sigur.Asteapta si alte pareri si vezi!!
Cînd postezi un mesaj , înainte de a da Trimite uităte că îți va apărea ceva deasupra (niste opțiuni) , acolo ai ceva legat de semnătură și bifezi căsuța .
Gata de acolo era ms Topic Rezolvat
Edit:Cum fac sa apara la fiecare topic sau mesaj fara sa mai bifez? sau cumva sa ramana bifata...
Edit:Cum fac sa apara la fiecare topic sau mesaj fara sa mai bifez? sau cumva sa ramana bifata...
Cu plăcere .
Subiecte similare
» nu apare semnatura
» Nu imi apare semnatura
» Semnătura apare la toți
» Nu apare semnatura
» Nu imi apare semnatura
» Nu imi apare semnatura
» Semnătura apare la toți
» Nu apare semnatura
» Nu imi apare semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum