Culoare nume categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Culoare nume categorie
As vrea sa schimb si eu coloarea la o categorie sau forum fara sa se schimbe toate.Adica de ex fac un forum si vreau sa pun o alta culoare la acest nume.Stiu ca exista un cod pe care il pui la numele forumului dar nu-l mai stiu.Va rog sa ma ajutati.
Pe intelesul tutoror:Am sa zic 5 forumuri.Unul se numeste :tutoriale altul forumgratuit,altul bla bla,bla bla,bla bla.Numele fiecaruia au aceeasi culoare.Eu vreau sa pun la forumgratuit sa aiba numele verde.Dar sa nu se schimbe culoare la celelalte forumuri.Cum fac
Pe intelesul tutoror:Am sa zic 5 forumuri.Unul se numeste :tutoriale altul forumgratuit,altul bla bla,bla bla,bla bla.Numele fiecaruia au aceeasi culoare.Eu vreau sa pun la forumgratuit sa aiba numele verde.Dar sa nu se schimbe culoare la celelalte forumuri.Cum fac
Re: Culoare nume categorie
Ma ajuta cineva?
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Multumesc ca moderezi in loc sa ma ajuti...Ielex a scris:Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Andreinstars a scris:Multumesc ca moderezi in loc sa ma ajuti...Ielex a scris:Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Cu mare placere, nu degeaba imi iubesc meseria.
Ielex cred ca e destul de clar titlul
- Cod:
.forumlink{
color: #CULOARE !important;
}
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
.Richard a scris:Ielex cred ca e destul de clar titlul
Am sanctionat cumva pentru titlu? Va rog ca pe viitor sa fiti mai atent.
Multumesc.
Scuza-ma , mam zapacit
.Richard- Membru activ
Localizare :
Ce inlocuiesc?
bagi asta in CSS
si inlocuiesti #CULOARE , cu codul culori carel vrei.
- Cod:
.forumlink{
color: #CULOARE !important;
}
si inlocuiesti #CULOARE , cu codul culori carel vrei.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Eu o puneam in numele forumului.Si inlocuiesc forumlink cu linkul forumului sa inteleg nu?
Gata!scuze pentru double post.RezolvatAndreinstars a scris:Eu o puneam in numele forumului.Si inlocuiesc forumlink cu linkul forumului sa inteleg nu?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum schimb culoare userului la nume
» Culoare Nume Admin
» Culoare nume secțiune
» Culoare nume rank
» Culoare Nume Admin
» Culoare nume secțiune
» Culoare nume rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum