Script inregistrare conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Script inregistrare conectare
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara.
De curand am intrat pe cateva forumuri si am observat ca la inceputul pagini "sus" apare un un scris (scripot) care "ati sta pe cap" pana te inregistrezi sau te conectezi ca mambru si se plimba si dupa tine pentru mai multe detali am sa atasez si o poza. Scriptul este incercuit cu un chenar rosu
Multumesc anticipat
Buna seara.
De curand am intrat pe cateva forumuri si am observat ca la inceputul pagini "sus" apare un un scris (scripot) care "ati sta pe cap" pana te inregistrezi sau te conectezi ca mambru si se plimba si dupa tine pentru mai multe detali am sa atasez si o poza. Scriptul este incercuit cu un chenar rosu
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre [ OcC ] in Dum Dec 18, 2011 12:08 am, editata de 1 ori
Re: Script inregistrare conectare
Daca il pun in anunturi i-mi apare asa pe forum
am incercat sa il pun si in Generalitati dar tot nu merge. In generalitati nu functioneaza corect adica chiar daca sunt logat pe forum sau nu mesajul tot apare am incercat si in overall_header, tot nu merge
- Cod:
tyle>body {padding-top: 28px;} #infobar { background-color: #fafafa; border-bottom: 1px solid #d7d7d7; box-shadow: 0px 0px 5px #f1f1f1; color: infotext; cursor: default; left: 0; font-size: 14px; padding: 2px; position: fixed; text-align: left; top: 0; width: 100%; z-index: 32767; } #infobar span { background: url(http://i42.servimg.com/u/f42/15/42/26/78/lightb10.png) no-repeat left; padding-left: 22px; } #infobar span a { color: infotext; text-decoration: none; } #infobar:hover span a { color: black; } >
You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...
am incercat sa il pun si in Generalitati dar tot nu merge. In generalitati nu functioneaza corect adica chiar daca sunt logat pe forum sau nu mesajul tot apare am incercat si in overall_header, tot nu merge
baga codu ala intr-un widget si seteaza permisiunile numai pentru vizitatori
Nu folosesc widget-uri in parte de forum decat in portal am asa ceva
merge mai codul , Pa=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Continutul mesajului :
Nare cum sa nu mearga , atat cati apare si cand esti conetact
Nare cum sa nu mearga , atat cati apare si cand esti conetact
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Si ce afacere am facut sa apara si cand sunt conectat de ce il mai pun ?. Acel script normal cum este si pe extrem tutorials cand te conectezi ca si membru acea linie DISPARE nu il mai vezi asta asa pentru cultura ta Richard auzi "atat cati apare si cand esti conetact" =)) doamne
ma, activeaza widget-urile forumului creeaza unu si baga codul ala acolo si seteazai permisiunile numai pentru vizitatori
la utilizati de tip tablou bifezi NU
la utilizati de tip tablou bifezi NU
kane mane nu intelegi ca NU am si NU doresc sa activez widget-urile pe forum
Ultima editare efectuata de catre [ OcC ] in Sam Dec 17, 2011 8:14 pm, editata de 1 ori
of of of
ma dar nici macar nu incerci
NU iti apar widgeturile forumului
Activeazale adauga doar widgetu creeat de tine cu codu de mai sus si o sa mearga.............
ii pui permisiuni doar pentru vizitatori
ma dar nici macar nu incerci
NU iti apar widgeturile forumului
Activeazale adauga doar widgetu creeat de tine cu codu de mai sus si o sa mearga.............
ii pui permisiuni doar pentru vizitatori
Am incercet cum ai spus tu dar mai este o problema cum activez numai vizitatori sa veda chestia aia ? in mare merge dar ea apare si chiar daca sunt logat - delogat, banuiesc ca este de la opriunea de care mi-ai spus tu cea cu vizitatori sa o fac sa se vada numai la vizitatori
[Occ] , sa sti ca cultura mea stie mai multe decat ata , eu nu am incercat sa fac cu widgeturi pentru ca nu folosec codul , am incercat doar ce a zis Mr.Sankez ca e alui codul
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum fac imagine la conectare/inregistrare?
» Inregistrare.Conectare.Nu mai afisa
» Conectare automata dupa inregistrare
» Script conectare automata la CHAT
» Cum elimin X-ul, Inregistrare si conectare de la Pop-upul de conexiune
» Inregistrare.Conectare.Nu mai afisa
» Conectare automata dupa inregistrare
» Script conectare automata la CHAT
» Cum elimin X-ul, Inregistrare si conectare de la Pop-upul de conexiune
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum