Cerere Banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Banner
Tipul de imagine : banner
Marimea imagini (in pixels) : 840 x 160
Cu sau fara animatie : NU
Culoarea de fundal : TRANSPARENT
Imagine/i link/s :
Textul dorit : aKa.crew
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : ca in imaginea data
Link-ul forumului dumneavoastra : http://aka-crew.forumz.ro/h1-index
Mesaj suplimentar in imagine: sub textul aKa-crew sa scrie mai micut Be oNe of us !
Informatii suplimentare: As dori ca bannerul sa fie ca in imaginea data iar daca se poate in partea dreapta sa fie o STEMA ...sa scrie si pe stema aka crew
Dar nu doresc ca bannerul sai aibe fundal FARA FUNDAL
Marimea imagini (in pixels) : 840 x 160
Cu sau fara animatie : NU
Culoarea de fundal : TRANSPARENT
Imagine/i link/s :
Textul dorit : aKa.crew
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : ca in imaginea data
Link-ul forumului dumneavoastra : http://aka-crew.forumz.ro/h1-index
Mesaj suplimentar in imagine: sub textul aKa-crew sa scrie mai micut Be oNe of us !
Informatii suplimentare: As dori ca bannerul sa fie ca in imaginea data iar daca se poate in partea dreapta sa fie o STEMA ...sa scrie si pe stema aka crew
Dar nu doresc ca bannerul sai aibe fundal FARA FUNDAL
Ultima editare efectuata de catre alpabet96 in Vin Dec 09, 2011 1:32 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere Banner
eu nu ma bag sa modific o img facuta deja de altu/i si nu cred ca o sa se bage nime
Na am modificat cerintele multumit ....acm ma ajuta careva ?Sharkyb0y a scris:eu nu ma bag sa modific o img facuta deja de altu/i si nu cred ca o sa se bage nime
FF frumuoase dar mai astept si alte pareri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum