Cum scap de reclama din header ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scap de reclama din header ?
Mai demult dadeam la General=>Forum=>Configurare=> si acol dadea ca reclamele sa fie dezactivate pentru Membri si invitati,apoi dispareau si apareau doar la Vizitatori.
Ei acuma am facut lafel dar nu mai iese reclama.
Cum fac sa scap de acea reclama din header fara sa platesc ca ma deranjeaza la tema forumului.
Ei acuma am facut lafel dar nu mai iese reclama.
Cum fac sa scap de acea reclama din header fara sa platesc ca ma deranjeaza la tema forumului.
Ultima editare efectuata de catre Hello in Sam Noi 26, 2011 6:50 pm, editata de 1 ori
Re: Cum scap de reclama din header ?
Nu ai cum sa faci asa ceva!
Doar daca vrei sa platesti...
P.A => Diverse =>Consum credit => Publicitate
P.A => Diverse =>Consum credit => Publicitate
decat pentru utilizatorii poti.
Pa->General->Forum->Configurare->Activeaza reclamele si bifezi membrii si invitati.
Pa->General->Forum->Configurare->Activeaza reclamele si bifezi membrii si invitati.
Am facut asta si tot nu iese,fie.
Ori cum forumul dupa ce il voi deschide va avea dinou multi vizitatori si voi avea bani incat sa scot reclamele.
Multumesc pentru pareri tuturor,TC !
Ori cum forumul dupa ce il voi deschide va avea dinou multi vizitatori si voi avea bani incat sa scot reclamele.
Multumesc pentru pareri tuturor,TC !
Subiecte similare
» Cum scap de reclama de la forum de sus ?[Rezolvat]
» Cum scap de reclama
» Cum scap de reclama de jos?
» Cum scap de reclama de mai jos de banner
» Reclama in header
» Cum scap de reclama
» Cum scap de reclama de jos?
» Cum scap de reclama de mai jos de banner
» Reclama in header
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum