Cerere No Avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cerere No Avatar
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : No Avatar
Marimea imagini (in pixels) : 225x200
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : ca imaginea model
Imagine/i link/s : http://forum.romeonet.ro/styles/SF_Glacier_Lite/theme/images/no_avatar.jpg
Textul dorit : In partea de sus al avatarului textul Online-Music™ si in partea de jos in spre stanga sa scrie No Avatar
Link pozitionat in continutul imagini : fara
Culoare/i font : ca si imaginea model
Link-ul forumului dumneavoastra : www.online-music.hitforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: fara
Informatii suplimentare: As dori ca imaginea sa fie ca si cea model doar sa ii adaugati textele si sa o faceti mai suptire si mai mica,daca puteti sa o faceti mai intr-o parte va rog si sa ii adaugati un contur frumos.Si textele sa aibe scrisul diferit.
Multumesc Anticipat !
Tipul de imagine : No Avatar
Marimea imagini (in pixels) : 225x200
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : ca imaginea model
Imagine/i link/s : http://forum.romeonet.ro/styles/SF_Glacier_Lite/theme/images/no_avatar.jpg
Textul dorit : In partea de sus al avatarului textul Online-Music™ si in partea de jos in spre stanga sa scrie No Avatar
Link pozitionat in continutul imagini : fara
Culoare/i font : ca si imaginea model
Link-ul forumului dumneavoastra : www.online-music.hitforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: fara
Informatii suplimentare: As dori ca imaginea sa fie ca si cea model doar sa ii adaugati textele si sa o faceti mai suptire si mai mica,daca puteti sa o faceti mai intr-o parte va rog si sa ii adaugati un contur frumos.Si textele sa aibe scrisul diferit.
Multumesc Anticipat !
Ultima editare efectuata de catre Hello in Joi Dec 01, 2011 4:46 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere No Avatar
oo,e super,atata ca nu are chenar,dar e asa fain textul incat imi comvine si asa,multumesc mult !
Re: Cerere No Avatar
Nu ai pentru ce nu am observat ca doresti si border maine dimineata poate am sa pun
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum