Forum Nou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum Nou
buna dimineata all ... o intrebare am , nu se poate transfera fisierele de pe un forum pe altu??ca am o problema cu forumul si nimeni nu stie ce poate sa aiba si vreau sa-mi fac altu ... da nu as vrea sa copiez fiecare cu fiecare fisier
Ultima editare efectuata de catre Cipri1993 in Sam Noi 26, 2011 12:27 pm, editata de 1 ori
Re: Forum Nou
eu nu cred ca se poate asa cev a pe Fg
sa muti totu pe alt forum
poti numai templateurile nu forumurile/categoriile
sa muti totu pe alt forum
poti numai templateurile nu forumurile/categoriile
Re: Forum Nou
Puteti sa va transferati de pe un forum pe altul tot ce aveti pe celalalt daca aveti acces la baza de date a forumului dvs.,dar acest lucru nu este permis pe FG,deci nu se poate !
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum