[Cerere]Imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Cerere]Imagine
Tipul de imagine : imagine chat
Marimea imagini (in pixels) : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/217/inprogres.png/
Cu sau fara animatie : nu
Culoarea de fundal :nu stiu...cum iese fain[voi stiti]
Imagine/i link/s : nu am
Textul dorit :Help4You
Link pozitionat in continutul imagini : www.help4You.forumhit.ro
Culoare/i font : negru
Link-ul forumului dumneavoastra : www.help4You.forumhit.ro
Mesaj suplimentar in imagine:
Informatii suplimentare:Nu stiu ce sa va zic sa iasa frumos foarte frumos cu imagini din cs,mt2, photoshop,WoW,paranormal etc.[vedeti pe forumu sa fie cate o imagine macar din fiecare.] vedeti pe forum ce mai am...Sa fie diversificat nu sa fie toate adunate in mijloc.
Mersi si astept creatile
Marimea imagini (in pixels) : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/217/inprogres.png/
Cu sau fara animatie : nu
Culoarea de fundal :nu stiu...cum iese fain[voi stiti]
Imagine/i link/s : nu am
Textul dorit :Help4You
Link pozitionat in continutul imagini : www.help4You.forumhit.ro
Culoare/i font : negru
Link-ul forumului dumneavoastra : www.help4You.forumhit.ro
Mesaj suplimentar in imagine:
Informatii suplimentare:Nu stiu ce sa va zic sa iasa frumos foarte frumos cu imagini din cs,mt2, photoshop,WoW,paranormal etc.[vedeti pe forumu sa fie cate o imagine macar din fiecare.] vedeti pe forum ce mai am...Sa fie diversificat nu sa fie toate adunate in mijloc.
Mersi si astept creatile
Re: [Cerere]Imagine
Ce pot sa zic decat ca e super dar in loc de acel jucateo de cs sa pui ceva de metin2 si in stanga sus de tot o imagine mica cu photoshop si dupa Help4You.forumhit.ro
Re: [Cerere]Imagine
uite e perfecta dar daca poti sa pui razboiincu pe acelas fond cu celalalte si nu mai pune Help4You ca iaca urat...
Scuze ca tot te plimb ata.
Scuze ca tot te plimb ata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum