Bara miscatoare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bara miscatoare
cum fac sa dispara bara aceea ce se misca?sau sa o modific asa imi scrie jQuery(document).ready(function() { jQuery('#page-footer').after(' Codurile parteneri '); });jQuery(document).ready(function() { jQuery('#page-footer').after(' Codurile parteneri '); });
Ultima editare efectuata de catre Cipri1993 in Lun Noi 21, 2011 9:21 am, editata de 1 ori
Re: Bara miscatoare
Pai intri in Pa=>General=> Mesaje si emailuri=>Anunturi=>Optiuni generale ale anunturilor=>Activeaza anunturile si bifezi Nu
MultiCrazyKid,daca el nu specifica ce bara miscatoare,atunci dupa ce postezi,poate e gresit ce ai zis tu.Lasal sa raspunda la mesajul meu de mai sus.
pai am intrat pe forumul lui pe care il are la profil si dpa aia m-am ghidat:D
nu ai pentru ce
Subiecte similare
» bara jos
» Cum pot face bara posthead la nivel cu bara verticala
» Script - bara de navigare + bara cautare
» Cum scad distanta dintre logo cu bara de meniu, si bara de meniu cu inceputul forumului ?
» REZOLVAT ! Modificare mesaj text pe bara / centrare text pe bara
» Cum pot face bara posthead la nivel cu bara verticala
» Script - bara de navigare + bara cautare
» Cum scad distanta dintre logo cu bara de meniu, si bara de meniu cu inceputul forumului ?
» REZOLVAT ! Modificare mesaj text pe bara / centrare text pe bara
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum