Mesaj de intampinare pe pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mesaj de intampinare pe pagina de start
Am dat la p.a general,configurare ,popup de conexiune,scriu mesajul ,il activez si cand dau pe forum NU imi apare
De ce??
De ce??
Ultima editare efectuata de catre Angelosu in Sam Noi 12, 2011 11:20 pm, editata de 1 ori
Re: Mesaj de intampinare pe pagina de start
Pentru ca iti apare doar prima oara cand intri si nu esti conectat,dai la Sterge cookies pe forum si iti va aparea.
Panou de administrare=>General=>Forum=>Configurare si cauti mai jos : Pop-up de conexiune si creca de aici te descurci
cLuSTeR,el a facut deja asta dar zice ca nu ii aparea lui !!!
Le-am sters si nu ma ajutat cu nimic.
edit:Le sterg,ma da afara dupa cont, imi apare mesajul dupa ce ma loghez numai apare.Intrebarea este,cand vine cineva ii apar msj?
edit:Le sterg,ma da afara dupa cont, imi apare mesajul dupa ce ma loghez numai apare.Intrebarea este,cand vine cineva ii apar msj?
aha poi logic ca nu`ti apare dupa ce te loghezi incearca pe alt browser sa vezi ca merge
Subiecte similare
» Mesaj de intampinare pe pagina de start
» + Mesaj de bun venit (Mesaj pe pagina de start )
» Cum fac sa am mai multe "Mesaj pe pagina de start":D
» Personalizare mesaj pe pagina de start
» + Mesaj de bun venit (Mesaj pe pagina de start )
» Cum fac sa am mai multe "Mesaj pe pagina de start":D
» Personalizare mesaj pe pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum