Banner cu reclama in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Banner cu reclama in josul pagini
Am observat pe mai multe forumuri ceva de genul acesta https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/40/reclamad.jpg/ si vreau sa intreb daca se poate si pe F.G versiunea phpBB3 .Si daca se poate imi puteti explica va rog?
Ultima editare efectuata de catre maxi2012 in Vin Oct 28, 2011 3:44 pm, editata de 1 ori
Re: Banner cu reclama in josul pagini
La versiunile phpBB3 nu se poate modifica footerul , însă tabelul se poate creea uşor folosind un tabel .
Silviuu miai putea explica terog?
maxi2012 a scris:Am observat pe mai multe forumuri ceva de genul acesta https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/40/reclamad.jpg/ si vreau sa intreb daca se poate si pe F.G versiunea phpBB3 .Si daca se poate imi puteti explica va rog?
Ai observat dar ce nu ai vazut este faptul ca acel forum nu se afla pe platforma forumgratuit
Insa exista posbilitatea, nu stiu cum sa iti explic cu tabel dar stiu fara, adica o adaugi direct in footer :0
1.Creezi o pagina html si adaugi acolo codul de la reclama, bannerul sau orice altceva
2.Adaugi acest cod ( cel de mai jos ) in Administrarea codurilor javascript:
- Cod:
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').after('<iframe width="LATIME" height="INALTIME" src="LINK-UL PAGINI CREATE" frameborder="0" scrolling="no" allowTransparency="0"></iframe>');
});
Mersi mult:P
Subiecte similare
» josul pagini
» Cum bag parteneri in josul pagini
» Cum pun un minibanner in josul pagini?
» Cum pun un mesaj in josul pagini
» Numele categoriei in josul pagini
» Cum bag parteneri in josul pagini
» Cum pun un minibanner in josul pagini?
» Cum pun un mesaj in josul pagini
» Numele categoriei in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum