Perfectionarea Campurilor Joc de Rol
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu ideea?
Perfectionarea Campurilor Joc de Rol
Rezumarea primului mesaj :
[b]Propun cateva lucruri simple :
1.La bara aceea albastra, sa ii poti auto administra ce culoare vrei tu culoarea
2.La Valoare de origine sa fie 2 casute si intre ele un slash / ,si sa scrii valorile de origini mai usor si mai clar
3.Ranguri SPECIALE pentru Joc de rol . Adica poti fii si moderator, si un anume rank in jocul de rol.
[b]Propun cateva lucruri simple :
1.La bara aceea albastra, sa ii poti auto administra ce culoare vrei tu culoarea
2.La Valoare de origine sa fie 2 casute si intre ele un slash / ,si sa scrii valorile de origini mai usor si mai clar
3.Ranguri SPECIALE pentru Joc de rol . Adica poti fii si moderator, si un anume rank in jocul de rol.
Ultima editare efectuata de catre Angelosu in Mar Noi 22, 2011 9:59 pm, editata de 3 ori
Re: Perfectionarea Campurilor Joc de Rol
RaduMan96 a scris:cu ce te ajuta alea ?
Iară postezi aiurea ? Nu vezi ce scrie că nu se oferă suport ?
Am votat DA , o idee bună .
RaduMan96, inainte de a pune o intrebare, ar fi bine sa folositi si obtiunea cautare( https://help.forumgratuit.ro/t29062-ce-e-ala-joc-de-roluri?highlight=joc+de+roluri ).
Am votat cu da, desi nu cred ca va ajuta cu mare lucru.
Am votat cu da, desi nu cred ca va ajuta cu mare lucru.
Nu ar strica asa ceva pe aceasta platforma. Ideea este buna, deci votez DA.
Vizitato- Vizitator
Mi se pare un moft zic eu, defapt, niciodata nu am folosit aceasta optiune, pentru ca nu mi se pare foarte utila. Am votat nu.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Nu am folosit niciodata aceasta optiune, dar am cam inteles de ce este vorba, asa ca votez da.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Sugestie mai veche de un an => inchis si arhivat
Bara poate fi personalizata, puteti adauga imagini speciale pentru foile de personaj. Cititi tutorialul actualizat pentru toate optiunile disponibile.
Sugestie implementata.
Sugestie implementata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Eroare la crearea campurilor de profil
» din: Eroare la crearea campurilor de profil
» Noi functionalitati: sistem de reputatie, de puncte, anunturi, citate multiple, etc
» Pozitionare rank + chenare colorate ale campurilor si efect avatar
» din: Eroare la crearea campurilor de profil
» Noi functionalitati: sistem de reputatie, de puncte, anunturi, citate multiple, etc
» Pozitionare rank + chenare colorate ale campurilor si efect avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum