Vreau sa schimb numele..Domeniul ramane?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreau sa schimb numele..Domeniul ramane?
Salut am forum`ul fifa-master.net.. vreau sa ii schimb numele in eFIFA .... dupa o eventuala schimbare domeniul mi`ar ramane? sau ar trebui sa il cumpar din nou? Am auzit ca se poate cumpara domeniu cu activitatea de forum, e adevarat?
Ultima editare efectuata de catre Sp00kied in Sam Oct 08, 2011 11:04 pm, editata de 1 ori
Re: Vreau sa schimb numele..Domeniul ramane?
Din cate stiu eu,de la cei de pe forum,acel nume de domeniu ramane,indiferent de schimbarea numelui forumului.
Da domeniul ramane ori de cate ori schimbi numele forumului...Dar trebuie sa anunt firma de la care ai luat hostul despre schimbare;)
aa ok.. si cum pot lua domeniu pe baza activitatii de pe forum? ce statistica imi trebuie?
Asta nu se spune din pacate, dar sa stiti ca trebuie multa perseverenta pentru asa ceva...Sp00kied a scris:aa ok.. si cum pot lua domeniu pe baza activitatii de pe forum? ce statistica imi trebuie?
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Mulțumiri : 0
ok
multumesc
rezolvat
tc
multumesc
rezolvat
tc
Subiecte similare
» Vreau sa sterg domeniul actual !
» Cum schimb domeniul
» Vreau sa aflu cum schimb scrisul la forum
» Cum schimb domeniul forumului meu din .forumgratuit.ro in .tk
» cum schimb numele adresei
» Cum schimb domeniul
» Vreau sa aflu cum schimb scrisul la forum
» Cum schimb domeniul forumului meu din .forumgratuit.ro in .tk
» cum schimb numele adresei
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum