Cum pun moderator Global ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun moderator Global ?
Dupa cum spune si titlul , Cum pun moderator Global unui utilizator , daca se poate sa fac accesele grupului , ca atunci cand adaug un membru acelui grup sa aiba direct acces .
Re: Cum pun moderator Global ?
Panou de administrare=>Utilizatori & Grupuri=>Grupuri=>Administrarea Grupurilor :
Intri pe grupu dorit si apesi pe si cand ai intrat cauti mai jos Membri ai grupului :
Adauga Membru : si scri numele mebrului ex (deathFx)
Succes
Intri pe grupu dorit si apesi pe si cand ai intrat cauti mai jos Membri ai grupului :
Adauga Membru : si scri numele mebrului ex (deathFx)
Succes
Da am inteles , dar nu la asta ma refeream . Ma refeream cum i dau accesele unui moderator Global ?
Panou de administrare=>Utilizatori & Grupuri=>Grupuri=>Administrarea Grupurilor=> In stanga la un grup care vreti dvs apare si apasati pe ea
Permisiuni : Moderatori Gloval si acolo bifati si dupaia apasati Inregistrare
Succes
Permisiuni : Moderatori Gloval si acolo bifati si dupaia apasati Inregistrare
Succes
Buna ziua,
aDrRryYaNoOo: Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Mulţumesc pentru înţelegere!
aDrRryYaNoOo: Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Mulţumesc pentru înţelegere!
Subiecte similare
» Cum pot face ca un Moderator Global sa baneze un Moderator?
» Cum dau anunt global
» Anunt Global
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
» hei cum dau si eu un anunt global?
» Cum dau anunt global
» Anunt Global
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
» hei cum dau si eu un anunt global?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum