Istorie (history) la editarea mesajelor.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Istorie (history) la editarea mesajelor?
Istorie (history) la editarea mesajelor.
Rezumarea primului mesaj :
Salut.
Propunerea mea este de a se putea vedea ce mesaj a scris utilizatorul, chiar daca l-a editat. Daca cineva injura (ca exemplu) apoi celalalt injura, primul ar putea edita mesajul si sa scrie altceva... La fel cu bold-ul, l-am prins pe unul pe forumul de suport apoi si-a editat mesajul, si scapa de pedeapsa... Nu mi se pare corect asa.
Mai pe scurt sa se poata vedea ce a scris utilizatorul daca a editat mesajul (o data, sau de mai multe ori)...
La fel si cu titlul subiectului!
Ce ziceti?
Salut.
Propunerea mea este de a se putea vedea ce mesaj a scris utilizatorul, chiar daca l-a editat. Daca cineva injura (ca exemplu) apoi celalalt injura, primul ar putea edita mesajul si sa scrie altceva... La fel cu bold-ul, l-am prins pe unul pe forumul de suport apoi si-a editat mesajul, si scapa de pedeapsa... Nu mi se pare corect asa.
Mai pe scurt sa se poata vedea ce a scris utilizatorul daca a editat mesajul (o data, sau de mai multe ori)...
La fel si cu titlul subiectului!
Ce ziceti?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Istorie (history) la editarea mesajelor.
Votez pentru da, am inteles la ce te-ai referit, cu toate ca nu cred ca sunt unii care s-ar complia cu atatea chestii imbarligate.
Re: Istorie (history) la editarea mesajelor.
Asta suna ca si cum ati dori sa faceti o lista de dusmani, incepind cu primii care v-au furat biberonul in pruncie. Si daca a fost o injuratura, si a fost stearsa, va mai deranjeaza in vreun fel?
Forumul este un loc pentru discutii, nu un tribunal si nici o arhiva de documente. Va dati seama ca ar apare acolo toate greselile de tastare pina cind mesajele ar deveni ceva ilizibil? Asa ceva ar descuraja pur si simplu utilizatorii.
Editarea poate fi blocata din PA, daca doriti sa revedeti toate erorile.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Forumul este un loc pentru discutii, nu un tribunal si nici o arhiva de documente. Va dati seama ca ar apare acolo toate greselile de tastare pina cind mesajele ar deveni ceva ilizibil? Asa ceva ar descuraja pur si simplu utilizatorii.
Editarea poate fi blocata din PA, daca doriti sa revedeti toate erorile.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Editarea mesajelor sa nu apara
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Editarea profilului in topic
» Editarea numelui forumului
» am si eu o problema cu editarea la mesaje
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Editarea profilului in topic
» Editarea numelui forumului
» am si eu o problema cu editarea la mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum