De ce nu pot adauga peste 16 widget-uri numai pe stanga fara sa adaug si pe deapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu pot adauga peste 16 widget-uri numai pe stanga fara sa adaug si pe deapta
Buna dmineata am si eu o problema nu pot adauga mai multe widget-uri numai pe o singura parte fara sa adaug si pe cealalta exemplu pe stanga pot pune maxim 16 widget-uri si nu pot adauga mai multe daca nu pun si pe dreapta, forumul este format din foarte multe categori 'ma refer la partea din mijloc' " Continutul forumului dvs. va fi aici " este destul de lung, se poate face ceva in legatura cu aceasta problema sau asa este configurata plataforma forumgratuit
Multumesc
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre Source in Vin Sept 02, 2011 2:15 am, editata de 1 ori
Re: De ce nu pot adauga peste 16 widget-uri numai pe stanga fara sa adaug si pe deapta
Haideti ma oameni buni chiar nu stie nimeni
Re: De ce nu pot adauga peste 16 widget-uri numai pe stanga fara sa adaug si pe deapta
pentru ca nu se poate teai gandit la asta ?
ok multumesc pentru raspuns
Numarul de widget-uri este limitat la 15 pe coloana. Nu puteti adauga mai multe.
Topic marcat "rezolvat" => blocat
Topic marcat "rezolvat" => blocat
Subiecte similare
» Cum fac sa mut Widget-uri de pe stanga pe dreapta ?
» Problema Widget-uri partea stanga - phpBB2
» Cum fac widget-ul din stanga indexului mai mare [R]
» Cum pot adauga o coloana (widget) la forum? [R]
» Cum adaug avatar in stanga la chat !
» Problema Widget-uri partea stanga - phpBB2
» Cum fac widget-ul din stanga indexului mai mare [R]
» Cum pot adauga o coloana (widget) la forum? [R]
» Cum adaug avatar in stanga la chat !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum