Widget doar pe pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Widget doar pe pagina de start
Se poate ca widgeturile sa apara doar pe pagina de start....cand intrii intrun forum sa nu mai apara?
Re: Widget doar pe pagina de start
nu se poate acest lucru poti sa pui doar in portal sau daca se paote spunetimi ca eu nu stiu
Nu se poate dar există un sondaj despre acest lucru:
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/posibilitatea-de-a-activa-widget-urile-doar-pe-pagina-principala-t2260.htm?highlight=widget
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/posibilitatea-de-a-activa-widget-urile-doar-pe-pagina-principala-t2260.htm?highlight=widget
Si dak la sondaj iasa 'da' atunci se va aplica?
Nu,dar e frumos să credem că se va face.
Nici o sugestie de pe forumul rommânesc nu a fost luată în seamă indiferent de câte voturi cu Da au fost aşa că mie greu să cred că aceea va fi luată în seamă(multe sugeştii sunt mult mai importante decât aceea şi nu au fost luate în seamă).
Nici o sugestie de pe forumul rommânesc nu a fost luată în seamă indiferent de câte voturi cu Da au fost aşa că mie greu să cred că aceea va fi luată în seamă(multe sugeştii sunt mult mai importante decât aceea şi nu au fost luate în seamă).
Ultima editare efectuata de catre darkspectre14 in Mar Aug 19, 2008 5:38 pm, editata de 1 ori
OK am inteles...ms de raspunsuri
iceman a scris:Se poate ca widgeturile sa apara doar pe pagina de start....cand intrii intrun forum sa nu mai apara?
Poti adauga module doar in pagina Portal ... iar i cadrul forumului sa nu activezi widgetul
darkspectre14 a scris:Nu,dar e frumos să credem că se va face.
*** darkspectre14: primesti un avertisment ... daca mai adaugi informatii care dezinformeaza gresit utilizatorii vei primi o mustrare sau un warn (depinde de informatie) ... va rugam nu mai adaugati informatii care trebuie comunicare doar din partea echipe staff ...
Daca pagina de start este portalul sau o pagina htlp, cele spuse de tine nu cred ca se adeveresc
Subiecte similare
» Permisiunea vizitatorilor Doar la pagina de start
» widget-uri doar pe prima pagina
» Widget-uri Doar pe prima pagina !!
» widget-uri doar in prima pagina
» Posibilitatea de a activa widget-urile doar pe pagina principala
» widget-uri doar pe prima pagina
» Widget-uri Doar pe prima pagina !!
» widget-uri doar in prima pagina
» Posibilitatea de a activa widget-urile doar pe pagina principala
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum