Like pe facebook !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Like pe facebook !
Salut.
Am urmat sfaturile lui Kegan din tutorialul facut de DarkStar.
Dar, am o problema.
Intru pe pagina unde sa imi creez o pagina, la Marca sau Produs, imi aleg categoria, iar apoi, cand dau sa imi aleg numele la pagina, imi spune "Our automated system will not allow the name. Learn More.
Stie cineva motivul ?
Am urmat sfaturile lui Kegan din tutorialul facut de DarkStar.
Dar, am o problema.
Intru pe pagina unde sa imi creez o pagina, la Marca sau Produs, imi aleg categoria, iar apoi, cand dau sa imi aleg numele la pagina, imi spune "Our automated system will not allow the name. Learn More.
Stie cineva motivul ?
Re: Like pe facebook !
Buna ziua,
Mesajul este destul de clar: nu va este permis numele ales de dvs. Cu alte cuvinte, alegeti un alt nume pentru pagina dvs.
Mesajul este destul de clar: nu va este permis numele ales de dvs. Cu alte cuvinte, alegeti un alt nume pentru pagina dvs.
Da, asta stiam si eu Kegan, dar cum sa aleg ? numele paginei, asa aleg ? La numele paginei pun numele pe care il doresc eu ?
Dupa ce selectati tipul paginii (Website) treceti si un nume. Numele nu trebuie sa aiba caractere speciale, sa fie clar si usor de inteles. Exista un filtru special care nu permite astfel de nume.
Gata, am rezolvat !
Multumesc, Kegan !
Multumesc, Kegan !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum