A fost semnalat un abuz la mine pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
A fost semnalat un abuz la mine pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,acum cand am intra in panoul de administrare pe forumul meu ,mia aparut ca cineva a semnalat un abuz,acolo scrie ca am plagiat forumul de suport ,la ce se referea,nu inteleg,forumul meu este themebiz.forumgratuit.ro ,imi puteti zice cu ce am gresit?
Salutare,acum cand am intra in panoul de administrare pe forumul meu ,mia aparut ca cineva a semnalat un abuz,acolo scrie ca am plagiat forumul de suport ,la ce se referea,nu inteleg,forumul meu este themebiz.forumgratuit.ro ,imi puteti zice cu ce am gresit?
iAngel- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 13/07/2011
Mulțumiri : 1
Re: A fost semnalat un abuz la mine pe forum
Buna ziua,
ady00ady, forumul nu va fi sters din cauza imaginilor de pe forumul de suport. Acestea pot fi preluate atat timp cat nu considerati forumul dvs. ca fiind oficial de suport. Bineinteles, nu toate imaginile, ci doar cele de la categorii, forumuri etc.
Faptul ca v-a fost semnalat un abuz nu inseamna ca este o tragedie. Va rog sa cititi acest topic:
https://help.forumgratuit.ro/t9056-semnaleaza-un-abuz
bMx*, va rog sa nu mai dezinformati utilizatorii.
ady00ady, forumul nu va fi sters din cauza imaginilor de pe forumul de suport. Acestea pot fi preluate atat timp cat nu considerati forumul dvs. ca fiind oficial de suport. Bineinteles, nu toate imaginile, ci doar cele de la categorii, forumuri etc.
Faptul ca v-a fost semnalat un abuz nu inseamna ca este o tragedie. Va rog sa cititi acest topic:
https://help.forumgratuit.ro/t9056-semnaleaza-un-abuz
bMx*, va rog sa nu mai dezinformati utilizatorii.
Re: A fost semnalat un abuz la mine pe forum
Puteti inchide,iti multumesc enorm de mult kegan!
iAngel- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 13/07/2011
Mulțumiri : 1
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum