Au disparut grupurile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Au disparut grupurile
Rezumarea primului mesaj :
Dimineata cand am intrat pe forum erau disparute toate grupurile si rangurile. Toti membrii sunt albastru deschis ca Utilizatori inregistrati recent.
Are legatura asta cu faptul ca aseara a fost in mentenanta forumul? Ce sa fac acum...sa refac fiecare grup sau sa astept?
Dimineata cand am intrat pe forum erau disparute toate grupurile si rangurile. Toti membrii sunt albastru deschis ca Utilizatori inregistrati recent.
Are legatura asta cu faptul ca aseara a fost in mentenanta forumul? Ce sa fac acum...sa refac fiecare grup sau sa astept?
Re: Au disparut grupurile
Poate a rezolvat deja...Angel A Ta a scris:problema e ca tu nu le vezi , nu ?
Asteptam raspunsul autorului...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am refacut eu toate grupurile , multumesc pentru sfaturi.
Se poate inchide subiectul. Problema rezolvata.
Se poate inchide subiectul. Problema rezolvata.
Ma bucur ca a fost rezolvat tot Dar cred ca e ca a fost in mentenanta forumul!La 3 prieteni de a mei sa intamplat asa ceva in acel timp in care era in mentenanta! A mai fost odata asa fel de mentenanta si am patito si eu,insa de data asta am pus cel din staff care aveam cel mai mult incredere lam bagat in admin general ca un fel de "garda",defapt,vrea sa adauge ceva la forum,in fine,ce era misterios era ca tuturor din forum era mentenanta si mie inafara de el,putea umbla pe forum cum dorea
robertfuredi- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 20/06/2011
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu apar grupurile
» Cum fac sa dispara grupurile?
» Problema cu grupurile
» Vreau sa vad Grupurile de la Staff
» Cum fac ca grupurile sa nu fie vazute de utilizatori?
» Cum fac sa dispara grupurile?
» Problema cu grupurile
» Vreau sa vad Grupurile de la Staff
» Cum fac ca grupurile sa nu fie vazute de utilizatori?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum