Mai multi Moderatori la un Grup.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Deacord ?
Mai multi Moderatori la un Grup.
Rezumarea primului mesaj :
Deci as vrea sa se pune mai multi de un moderator la un grup ca sa poate sa bage intrun grup un membru si alti nu numai cel care e Moderator adica Administratoru , sa se poate pune 2 3 4 stiu eu .
Deci as vrea sa se pune mai multi de un moderator la un grup ca sa poate sa bage intrun grup un membru si alti nu numai cel care e Moderator adica Administratoru , sa se poate pune 2 3 4 stiu eu .
Re: Mai multi Moderatori la un Grup.
Votez nu ajunge un singur lider.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Bună ziua ,
Această propunere cu mai mulţi lideri la un grup nu este bun pentru forumurile de suport , de grafică etc.Ştiu că cei care au un forum de counter-strike sau de jocuri doresc acestă schimbare cu liderii.Votul meu nu a fost nici afirmativ nici negativ ( deci n-am votat , doar mi-am spus părerea ) .
Această propunere cu mai mulţi lideri la un grup nu este bun pentru forumurile de suport , de grafică etc.Ştiu că cei care au un forum de counter-strike sau de jocuri doresc acestă schimbare cu liderii.Votul meu nu a fost nici afirmativ nici negativ ( deci n-am votat , doar mi-am spus părerea ) .
Votez nu. Ajunge un singur lider la sectiunea respectiva.
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Moderatorul grupului poate adauga sau indeparta membrii dintr-un grup, poate trimite mesaje private in masa grupului respectiv. Se presupune ca ar trebui sa aiba o anumita autoritate asupra grupului. Evident ca intr-un forum, e vorba de o autoritate datorata reputatiei mai bune in forum si/sau increderii administratorilor. De regula, este o simplificare a muncii administratorilor, care lasa diverse grupuri pe mina unui alt membru din staff.
Ce s-ar intimpla daca un grup ar avea doi moderatori? De pilda ar putea sa trimita amindoi acelasi mesaj privat in masa catre grup, cu aceeasi informatie, lucru evident privit de majoritatea membrilor drept spam. Sau fiecare sa aiba favoriti pe care sa-i adauge sau sa-i elimine din grup dupa plac, aparind conflicte atit in grup cit si intre ei.
Un lider = responsabilitate.
Sugestie respinsa.
Ce s-ar intimpla daca un grup ar avea doi moderatori? De pilda ar putea sa trimita amindoi acelasi mesaj privat in masa catre grup, cu aceeasi informatie, lucru evident privit de majoritatea membrilor drept spam. Sau fiecare sa aiba favoriti pe care sa-i adauge sau sa-i elimine din grup dupa plac, aparind conflicte atit in grup cit si intre ei.
Un lider = responsabilitate.
Sugestie respinsa.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum pot sa pun mai multi useri moderatori fiecare pe un anumit forum,dar sa fie in acelasi grup?
» Sa fie mai multi moderatori ca sa se raspunda mai repede la
» Mai multi lideri de grup
» Cum fac ca un grup sa fie moderatori dar sa nu arate sub descrierea forumului?
» Moderatori: Moderatori, Asistenti, Moderatori globali
» Sa fie mai multi moderatori ca sa se raspunda mai repede la
» Mai multi lideri de grup
» Cum fac ca un grup sa fie moderatori dar sa nu arate sub descrierea forumului?
» Moderatori: Moderatori, Asistenti, Moderatori globali
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum