Magazinul Virtual!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Va place ideea?
Magazinul Virtual!
Rezumarea primului mesaj :
In multe forumuri am gasit un topic pe nume "Magazinul Virtual",asa ca lam pus si la mine! Am o rugaminte!Sa se puna la Panou Administrare acest topic sa se puna direct,iar la fiecare "produs virtual" sa se puna un patrat cu un bifat pe el si unul cu "Cumpara!" iar pe butoanele care a dat click sa fie cumparate,si sa i se scoata din cont "punctele" sau "Creditele",cum a fi vrut sa le numeasca administratorul forumului.
In multe forumuri am gasit un topic pe nume "Magazinul Virtual",asa ca lam pus si la mine! Am o rugaminte!Sa se puna la Panou Administrare acest topic sa se puna direct,iar la fiecare "produs virtual" sa se puna un patrat cu un bifat pe el si unul cu "Cumpara!" iar pe butoanele care a dat click sa fie cumparate,si sa i se scoata din cont "punctele" sau "Creditele",cum a fi vrut sa le numeasca administratorul forumului.
Ultima editare efectuata de catre robertfuredi in Mier Aug 03, 2011 4:47 pm, editata de 1 ori
robertfuredi- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 20/06/2011
Mulțumiri : 0
Re: Magazinul Virtual!
dupa parerea mea, aceasta idee este inutila,
Apropo, nu cred ca acest subiect isi are rostul. Degeaba il lasam aici si il umplem de voturi inutile... Adevarul este ca tehnicienii nu vor decide asa ceva niciodata! Sa fi fost acest topic pe forumactif era deja trimis in arhiva
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Gassy,inteleg ca nuti place ideea,si daca vrei fao inutila dar nu poti raspunde cu un "Nu" doar?Ca si prowarz si BesTDan?? Multumesc!
robertfuredi- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 20/06/2011
robertfuredi a scris:Gassy,inteleg ca nuti place ideea,si daca vrei fao inutila dar nu poti raspunde cu un "Nu" doar?Ca si prowarz si BesTDan?? Multumesc!
Doar ti-am explicat dupa propriile experiente...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Un singur topic nu poate fi administrat din PA. Totusi, ideea de baza, aceea de a scadea automat puncte de reputatie, sau la jocul de roluri, puncte de "viata" sau cum le numeste fiecare, este o idee buna. Asa ca am votat da.
Nu stiu , eu unul nu vad rost-ul.Votez nu :-??
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Virtual Gaming
» Bug la tema Virtual gamer
» Virtual Cstrike # Black
» Ogame King - A new generation in virtual world
» Bug la tema Virtual gamer
» Virtual Cstrike # Black
» Ogame King - A new generation in virtual world
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum