Ban sub avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ban sub avatar
Ban sub avatar
Deci cand dam ban unui utilizator de pe forum-ul nostru sa arate sub avatarul lui : Acest user/utilizator a fost banat pe data de 1/9/2011, Motiv: Nerespectarea regulilor
Re: Ban sub avatar
Da folositor!!
Mi se pare o idee inutila prin care sa incarcam profilurile. Am votat NU !
The Unique a scris:Mi se pare o idee inutila prin care sa incarcam profilurile. Am votat NU !
Eu nu mam referit la Profil doar cand dai ban din panou sau cand dai exclude acest membru si sa apara automat sub avatare eu nu stiu cu ce te deranjeaza si + mai poti scoate tu din profil
Pai in loc sa scot eu, s-ar putea adauga permisiuni. Adica daca dorim, sau nu sa apara in profil
Repet, uneori exista sugestii de tip moft. Votez "nu" pentru ca se poate foarte usor afla daca un membru a fost banat. In plus, data si motivul pentru care a fost banat mi se par confidentiale.
Exista aceasta optiune. Cand banezi un utilizator, in profilul lui, scrie Acest utilizator este banat pentru urmatorul motiv: ...
Votul meu e nu
Votul meu e nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nu este utila, se poate crea un grup sau un rang cu numele "Utilizator banat" si asa se va vedea sub avatar...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Nu cred ca ar fi utila aceasta propunere. La ce ar necesita adaugarea acestui sistem la profiluri daca avem o bara warn?
Votul meu este nu.
Votul meu este nu.
Vizitato- Vizitator
Si votul meu este nu,nu are rost asa ceva!se vede destul de bine la barawarn!
iAngel- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 13/07/2011
Mulțumiri : 1
Nu toate forumurile isi adauga bara warnady00ady a scris:Si votul meu este nu,nu are rost asa ceva!se vede destul de bine la barawarn!
Votul meu este "nu" .
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Rank, nick, avatar intr-un patratel, avatar intunecat+luminat
» Cerere avatar (pentru istetiidesign - NO AVATAR)
» Avatare colorate "Nu am avatar" (No avatar)
» No avatar
» Cerere avatar (pentru istetiidesign - NO AVATAR)
» Avatare colorate "Nu am avatar" (No avatar)
» No avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum