Organizarea unor festivittai de premiere marca FORUM GRATUIT
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sunteti de acord ?
Organizarea unor festivittai de premiere marca FORUM GRATUIT
Rezumarea primului mesaj :
Am si eu o sugestie .
Ca forum gratuit sa organizeze o premiere in fiecare an a celor mai tari ( bune ) forumuri. Si sa existe premiri pentru :
1. Cele mai vechi forumuri active
2.Forumurile cu multi useri
3. Forumurile cu cel mai frumos design
4. Forumurile cele mai active
si aceste premii pot consta in diplome sau ce doreste forum gratuit ...
cum exista premii Oscar si alte exemple , sa existe si premiile forum gratuit
Am si eu o sugestie .
Ca forum gratuit sa organizeze o premiere in fiecare an a celor mai tari ( bune ) forumuri. Si sa existe premiri pentru :
1. Cele mai vechi forumuri active
2.Forumurile cu multi useri
3. Forumurile cu cel mai frumos design
4. Forumurile cele mai active
si aceste premii pot consta in diplome sau ce doreste forum gratuit ...
cum exista premii Oscar si alte exemple , sa existe si premiile forum gratuit
Re: Organizarea unor festivittai de premiere marca FORUM GRATUIT
Contra... Suntem deja foarte mult ajutati de fm si fg prin simplul fapt ca avem la dispozitie scripturile astea grozave ... Pentru ce trebuie sa mai facem concursuri cand exista clasamente, google adsense, etc.. Doar ca sa castige cineva, ceva? Mai am si alte motive...
Imi explici si mie ce legatura au codurile / script-urile cu organizarea unor concursuri?VaDaS a scris:Contra... Suntem deja foarte mult ajutati de fm si fg prin simplul fapt ca avem la dispozitie scripturile astea grozave ... Pentru ce trebuie sa mai facem concursuri cand exista clasamente, google adsense, etc.. Doar ca sa castige cineva, ceva? Mai am si alte motive...
Exact , de ce mereu trebuie sa inspiram de la altii? Nu putem fi si noi originali?robertFX a scris:Bună ziua ,
De ce trebuie noi să ne luăm după "Forumotion" întotdeauna?De ce nu inventăm şi noi ceva , trebuie să ne luăm după celălalte forumuri de suport?Dacă veniţi cu idei , veniţi cu unele originale.
Din pacate votez nu , pentru credite se plateste muuult , daca ma intelegeti..Cat despre diplome..Hmm , suntem romani , nu ne multumim doar cu o hartie , dar eu si/sau altii s-ar multumi si cu ea!
Cat despre donat pentru forum..nu stiu ce sa zic? Rar se mai gaseste asa generozitate in tara noastra!
Cred ca un concurs de acest gen , se desfasoara chiar acuma "Concursul forumului lunii" !
Ai dreptate, dar pana acum nu am mai vazut acest gen de concurs..razvan a scris:Cred ca un concurs de acest gen , se desfasoara chiar acuma "Concursul forumului lunii" !
Sa speram ca se va organiza mai des.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Nu a trecut prea mult timp de la concursul precedent si iata ca membrii se pot bucura de inca unul. Consider aceasta "problema" ca fiind una rezolvata pentru forumul nostru de suport. Daca relatiile cu tehnicienii straini se vor mentine, cred ca ne vom bucura in continuare de concursuri cu premii pe cinste.
Intr-adevar, organizarea de concursuri va continua cita vreme avem sprijinul companiei.
Sugestie acceptata.
Arhivat
Sugestie acceptata.
Arhivat
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum