vezi categoriile numa daca esti inregistrat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
vezi categoriile numa daca esti inregistrat
salut deci cum pot sa fac in asa fel sa poate intra intro categorie doar daca este membru?
adica cand da click pe categorie sa intre iar daca nu are cont si da click pe categorie sa ii intre la fereastra de register sau de login
adica cand da click pe categorie sa intre iar daca nu are cont si da click pe categorie sa ii intre la fereastra de register sau de login
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: vezi categoriile numa daca esti inregistrat
eu ma refeream mai mult la forum si la subforum daca ma puteti ajuta?
Este acelasi lucru, doar ca setati permisiunile de la forumul sau subforumul dorit. Interziceti practic vizualizarea mesajelor si citirea subiectelor celor ce nu au cont - vizitatorilor.
Rezolvat?
Rezolvat?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
» Problema nume la profil
» Postezi si vezi link.
» Script ca sa vezi rankul userului
» Am inregistrat forum-ul pe trafic.ro
» Problema nume la profil
» Postezi si vezi link.
» Script ca sa vezi rankul userului
» Am inregistrat forum-ul pe trafic.ro
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum