Tag forum !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Tag forum !
Salut ...
click pentru a vedea imaginea
Dupa cum vedeti si in imagine ..
nu vreau sa mai apara "Forum Gratuit"
ex: "Forum Gratuit:Nume Forum"
Eu nu vreau decat sa apara simplu numele forumului
Daca numele topicului nu este adecvat il voi schimba , dar spuneti-mi ce nume sa ii dau
multumesc anticipat
click pentru a vedea imaginea
Dupa cum vedeti si in imagine ..
nu vreau sa mai apara "Forum Gratuit"
ex: "Forum Gratuit:Nume Forum"
Eu nu vreau decat sa apara simplu numele forumului
Daca numele topicului nu este adecvat il voi schimba , dar spuneti-mi ce nume sa ii dau
multumesc anticipat
Re: Tag forum !
Pentru ca linkurile/tagurile ForumGratuit sa nu mai apara pe/la forumul dvs. trebuie sa cumparati un tip de credite.
*Uite creditele care trebuie cumparate pentru a nu mai aparea tagurile:
Intri in: Panou de Administrare->Diverse->Administrare Credit->Consum Credit->Copyright
*Si pentru a putea bifa acol trebue sa va cumparati credite,creditele se cumpara asa:
Panou de Administrare->Diverse->Cumparare Credit->Allopass/Paypal ; si mai departe cred ca va descurcati singur.
*Uite creditele care trebuie cumparate pentru a nu mai aparea tagurile:
Intri in: Panou de Administrare->Diverse->Administrare Credit->Consum Credit->Copyright
*Si pentru a putea bifa acol trebue sa va cumparati credite,creditele se cumpara asa:
Panou de Administrare->Diverse->Cumparare Credit->Allopass/Paypal ; si mai departe cred ca va descurcati singur.
Nu știu dacă este adecvat, dar eu te voi ajuta.
Intri în PA - General - Promovarea Forumului - Motoarele de căutare, apoi este acolo Titlul paginii de start, și modifici de acolo.
Sper că te-a ajutat.
Intri în PA - General - Promovarea Forumului - Motoarele de căutare, apoi este acolo Titlul paginii de start, și modifici de acolo.
Sper că te-a ajutat.
Nu se poate asa,tot iti va aparea linkurile forumgratuit,pentru a nuti mai aparea deloc pe un anumit timp trebue sa cumperi credite.
Nu va certati ....
The Godfather multumesc de ajutor .. eu asta vroiam ..
Si ..Clik ... mie unu numi apar asa multe mesaje de la ForumGratuit ...
Si ce daca apar ... ca daca era vorba pe asa ... imi luam domeniu si de astea ... dar nu se merita
Multumesc de raspunsuri ...
Topic rezolvat
The Godfather multumesc de ajutor .. eu asta vroiam ..
Si ..Clik ... mie unu numi apar asa multe mesaje de la ForumGratuit ...
Si ce daca apar ... ca daca era vorba pe asa ... imi luam domeniu si de astea ... dar nu se merita
Multumesc de raspunsuri ...
Topic rezolvat
intri in
Panoul De Administrare Dai la General si cauti acolo Motoare de cautare
si dai click
si de acolo modifici tot ce vrei tu pui cum vrei tu
Panoul De Administrare Dai la General si cauti acolo Motoare de cautare
si dai click
si de acolo modifici tot ce vrei tu pui cum vrei tu
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum