De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
Rezumarea primului mesaj :
salut!
Nelamurirea mea e urmatoarea am pus in portal codul acela care iti arata ce ip ai din ce tara esti si ce browser folosesti.Mie imi arata ip-ul corect,browserul la fel dar la tara imi afiseaza "Franta" desi eu sunt din romania!
Care sa fie problema?
Multumesc!
salut!
Nelamurirea mea e urmatoarea am pus in portal codul acela care iti arata ce ip ai din ce tara esti si ce browser folosesti.Mie imi arata ip-ul corect,browserul la fel dar la tara imi afiseaza "Franta" desi eu sunt din romania!
Care sa fie problema?
Multumesc!
Re: De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
Si pana la urma cum ramane cu aceasta problema?
Am intrat pe forum-ul tau dar nu am vazut nici un script de acest gen ... daca l-ai scos te rog sa-l readaugi ca sa-l verific
Scuze dar l-am sters de tot,nu-l mai am...daca sti cumva de unde as putea sa fac rost de altul?Am tot cautat dar nu am mai gasit!
Multumesc mult!!!
Multumesc mult!!!
Si eu am probleme de acest gen...Pe mine ma arata pe harta Google Map la Bucuresti , undeva in mijlocul unei piete.Eu locuiesc intr-un sat din judetul Tulcea , dar totusi...
December: noi nu raspundem de harta Google Map ...
Acesta este un serviciu pe care-l utilizeaza forumgratuit.ro
Acesta este un serviciu pe care-l utilizeaza forumgratuit.ro
December a scris:Si eu am probleme de acest gen...Pe mine ma arata pe harta Google Map la Bucuresti , undeva in mijlocul unei piete.Eu locuiesc intr-un sat din judetul Tulcea , dar totusi...
acest lucru este de la ei nu ai ce sa le faci si pe mine imi arata orasul corect dar ma arata ca locuiesc intr-o benzinarie
PWG a scris:December a scris:Si eu am probleme de acest gen...Pe mine ma arata pe harta Google Map la Bucuresti , undeva in mijlocul unei piete.Eu locuiesc intr-un sat din judetul Tulcea , dar totusi...
acest lucru este de la ei nu ai ce sa le faci si pe mine imi arata orasul corect dar ma arata ca locuiesc intr-o benzinarie
Nu e vina forumgratuit, problema e de la cei care va furnizeaza internetul.
Asa am patit si eu: mi-am facut un server de C.S. si la tara de origine era Germania.
bogdan2324, nu mai postati in topicuri de acum 6 luni.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» script care arata din ce tara te-ai conectat!
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
» Problema Script Detectare Tara/IP
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
» Problema Script Detectare Tara/IP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum