Cum schimb culoarea backroundului acolo unde sta logoul ??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb culoarea backroundului acolo unde sta logoul ??
Cum as putea si eu sa fac ca in poza urmatoare :
Acolo unde am logoul forumului unde sta logoul sa fie o imagine ca in poza..ca uitati cum ii la mine pe forum www.designs.forumz.ro scuzati nu fac reclama doar va arat si la fel ii si pe www.designart.forumhit.ro pe mai multe am vazut as putea face si eu la fel ? Ajutor va rog!
Acolo unde am logoul forumului unde sta logoul sa fie o imagine ca in poza..ca uitati cum ii la mine pe forum www.designs.forumz.ro scuzati nu fac reclama doar va arat si la fel ii si pe www.designart.forumhit.ro pe mai multe am vazut as putea face si eu la fel ? Ajutor va rog!
Re: Cum schimb culoarea backroundului acolo unde sta logoul ??
Au trecut 24 de ore si nimeni nimic ???
Re: Cum schimb culoarea backroundului acolo unde sta logoul ??
P.A>Afesare>Culori>Culoarea de fundal a antetului
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» cum schimb culoarea pe pagina unde alegi forum sau portal?
» Cum pot schimba numele care scrie sus acolo unde e Favicon-ul?
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum schimb culoarea datelor ?
» Cum pot schimba numele care scrie sus acolo unde e Favicon-ul?
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Cum schimb culoarea datelor ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum