Vizitatorii pot posta in chatbox.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vreti ca vizitatorii sa poata posta in chatbox-ul forumului gratuit?
Vizitatorii pot posta in chatbox.
Sincer sa fiu nu stiu daca acest lucru este posibil,dar ar fi frumos.
Eu cred ca vizitatorii ar trebui sa poata posta in chatbox-ul forumului deoarece ar putea primi informatii necesare in legatura cu forumul respectiv,si-ar forma o idee si s-ar gandii daca vor sa se alature comunitatii respective.
De ce sa nu aiba acest privilegiu? Cine nu este de acord cu mine,sa dea un reply aici....daca are curaj
Eu cred ca vizitatorii ar trebui sa poata posta in chatbox-ul forumului deoarece ar putea primi informatii necesare in legatura cu forumul respectiv,si-ar forma o idee si s-ar gandii daca vor sa se alature comunitatii respective.
De ce sa nu aiba acest privilegiu? Cine nu este de acord cu mine,sa dea un reply aici....daca are curaj
vladea23- Membru Forumgratuit
Varsta : 31
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 05/05/2011
Mulțumiri : 0
Re: Vizitatorii pot posta in chatbox.
Vad ca pe nimeni nu intereseaza aceasta "problema"...dar ar fi frumos daca ati face chestia asta.
Scuzati-ma ca am facut dublu post dar am vrut sa atrag putin atentia utilizatorilor,sa isi posteza parerile daca vor. Daca pana in data de 3 iunie nu mai posteaza nimeni puteti da topic closed.
P.S: scuzati-ma inca o data pentru dublu post.
Scuzati-ma ca am facut dublu post dar am vrut sa atrag putin atentia utilizatorilor,sa isi posteza parerile daca vor. Daca pana in data de 3 iunie nu mai posteaza nimeni puteti da topic closed.
P.S: scuzati-ma inca o data pentru dublu post.
Avand in vedere ca astazi este data de 02.06.2011 iar eu am zis ca puteti inchide topicul pe data de 03.06.2011...as dori sa stiu care este "verdictul".
Veti face chatul (forumului gratuit) sa poata fi accesat si de catre vizitatori?
Veti face chatul (forumului gratuit) sa poata fi accesat si de catre vizitatori?
Vad ca am lungit treaba destul.
Vreau sa imi spuna un membru al stafului daca se va pune in aplicare ideea mea...Dupa ce imi dati un raspuns,puteti da T/C linistiti
Vreau sa imi spuna un membru al stafului daca se va pune in aplicare ideea mea...Dupa ce imi dati un raspuns,puteti da T/C linistiti
ca sa se puna in aplicare o sugestie, trebuie sa aiba ceva voturi adunate.
Si chiar daca ar avea destule voturi, un ultim cuvant il au si tehnicienii ...
Si chiar daca ar avea destule voturi, un ultim cuvant il au si tehnicienii ...
Nu este o idee rea.Poate un vizitator nu vrea sa isi faca cont pe un forum dar vrea sa vorbeasca in chat.Am votat Da.
da vrea poate vrea sa vorbeasca. Dar mai mult decat atat,am postat si mai sus. Poate vrea sa se informeze despre forumul respectiv sau ceva,oricum nu vad ce e rau in asta...din nici un punct de vedere...
Eu am votat NU deoarece nu cred ca este atat de utila aceasta idee.Am un argument prin care cred ca veti fi deeacord cu mine unii vizitatori vor face spam si nu cred ca ar fi prea placut,in plus si tehnicienii au un cuvant de spus.
Nu-i vad rostul, sincer. Cine vrea sa discute, sa-si faca un cont. Daca administratorul doreste cu tot dinadinsul sa discute cu vizitatorii, poate folosi un chat extern celui de pe forum.
Da ai dreptate...dar nu arata asa frumos si elegant ca cel al forumului gratuit. Sincer sa fiu cel de pe xat nu ma "atrage" deloc.
Edit:
Poate ca uni vizitatori vor face spam dar aici ai comenzile de "pedepsire" (sa le zic asa)...
Edit:
Poate ca uni vizitatori vor face spam dar aici ai comenzile de "pedepsire" (sa le zic asa)...
vladea23 a scris:Poate ca uni vizitatori vor face spam dar aici ai comenzile de "pedepsire" (sa le zic asa)...
Ati raspuns singur la dezavantaje. Ganditi-va ca administratorul sau moderatorul de chat nu poate sta non-stop pe forum pentru a veghea la mesajele vizitatorilor.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum scriu sus langa ChatBox Regurile pentru ChatBox?
» Cum pun la ChatBox regurile deasupra la ChatBox ?
» Vizitatorii nu se mai pot inregistra
» + Nu se pot inregistra vizitatorii...
» Vizitatorii nu pot vedea link-uri !
» Cum pun la ChatBox regurile deasupra la ChatBox ?
» Vizitatorii nu se mai pot inregistra
» + Nu se pot inregistra vizitatorii...
» Vizitatorii nu pot vedea link-uri !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum