Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
Rezumarea primului mesaj :
Salut!
As vrea sa stiu si eu cum fac ca cand cineva se inregistreaza la mine pe forum, sa il bage direct membru??
Am grade pe forum si am la grade: membru si as vrea ca cand se inregistreaza cineva pe forum sa il bage direct membru, dar sa ii pot schimba gradul de ex: moderator etc...
Sar putea ???
Salut!
As vrea sa stiu si eu cum fac ca cand cineva se inregistreaza la mine pe forum, sa il bage direct membru??
Am grade pe forum si am la grade: membru si as vrea ca cand se inregistreaza cineva pe forum sa il bage direct membru, dar sa ii pot schimba gradul de ex: moderator etc...
Sar putea ???
Re: Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
Nu m-ai enervat,ii inteleg pe cei care deabea si-au deschis forum si habar nu au nimic si tot intreaba.
Si eu am inceput la fel. Asa afli si altele decat intrebarea ta
Cate il mai intrebam eu, pe Motanel....
Succes cu forumul !
Si eu am inceput la fel. Asa afli si altele decat intrebarea ta
Cate il mai intrebam eu, pe Motanel....
Succes cu forumul !
Re: Cum fac ca toti utilizatori care se inregistreaza pe forum sa il bage forumu direct Membru!
Multumesc la fel!
Puteti da T/C.!
Puteti da T/C.!
Topic rezolvat=>inchis
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Cum sa fac, cand cineva isi face cont sa fie rank: membru direct?
» Stralucire la toti utilizatori
» cum fac ca useri noic are se inregistreaza sa aiba culoarea alba si sa apara la legenda la utilizatori ?
» Cum trimis mesaj privat si mail la toti useri depe forumu-l meu.
» Cum sa fac, cand cineva isi face cont sa fie rank: membru direct?
» Stralucire la toti utilizatori
» cum fac ca useri noic are se inregistreaza sa aiba culoarea alba si sa apara la legenda la utilizatori ?
» Cum trimis mesaj privat si mail la toti useri depe forumu-l meu.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum