cerere semnatura
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cerere semnatura
Tipul de imagine : semnatura
Marimea imagini (in pixels) : 700 x 200
Cu sau fara animatie : da
Culoarea de fundal : galben
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Al3x
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : albastru
Link-ul forumului dumneavoastra : http://www.lec-gaming.tk/
Mesaj suplimentar in imagine: Respect ForumGratuit
Informatii suplimentare: daca se poate "Al3x" sa fie scris cu un fel de graffiti si cuvantul "Forum" cu culoarea verde iar "Gratuit" cu verde. Multumesc anticipat!
Edit: Am editat imaginea si astept semnaturi!Scuze Komy Omy
Marimea imagini (in pixels) : 700 x 200
Cu sau fara animatie : da
Culoarea de fundal : galben
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Al3x
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : albastru
Link-ul forumului dumneavoastra : http://www.lec-gaming.tk/
Mesaj suplimentar in imagine: Respect ForumGratuit
Informatii suplimentare: daca se poate "Al3x" sa fie scris cu un fel de graffiti si cuvantul "Forum" cu culoarea verde iar "Gratuit" cu verde. Multumesc anticipat!
Edit: Am editat imaginea si astept semnaturi!Scuze Komy Omy
Ultima editare efectuata de catre alecs^alecs in Vin Mai 20, 2011 4:13 pm, editata de 1 ori
Re: cerere semnatura
Te rog sa specifici marimea dorita in pixeli, nu iti trebuie prea multe cunostinte ca sa faci acest lucru altfel cererea va fi respinsa!
- Spoiler:
Daca vrei sa modific ceva imi poti zice
Totusi cam mare marimea pentru o semnatura...asa ca am folosit o marime mai mica.
v1
v2
v1
v2
da Komy Omy a ta este mai buna dar mersi si tie Adrian Komy Omy dami te rog frumos codurile de la amandoua! si dai t/c
Dai click dreapta pe imagine, alegi View Image, si sus sub Tab e un link, il copiezi si il pui unde ai tu nevoie cu
- Cod:
[img]LINK[/img].
multumesc puteti da t/c!
Foloseste butonul rezolvat dupa ce cererea ta a fost rezolvata , nu ai citit regulamentul ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum