Rang automat cand este banat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreti aceasta idee sa fie implementata ??
Rang automat cand este banat
As dori daca se poate cand un membru este banat sa i se afiseze automat rangul de "Suspendat" sau ce altceva doreste administratorul.
Sper sa va placa!
Sper sa va placa!
Re: Rang automat cand este banat
Ideia aceasta este aiurea! Sa fie schimbat rangul de fiecare data cand membrul este banat? Pai daca stau sa ma gandesc nu ia nici 2 minute schimbarea statutului unui membru.
Votul meu este NU.
Votul meu este NU.
Vizitato- Vizitator
Da
2 minute le ia celor care stiu sa umble pe forum.70% din utilizatorii de forumgratuit habar nu au cum sa faca asta
nu toata lumea este desteapta
2 minute le ia celor care stiu sa umble pe forum.70% din utilizatorii de forumgratuit habar nu au cum sa faca asta
nu toata lumea este desteapta
$tefaN. a scris:Ideia aceasta este aiurea! Sa fie schimbat rangul de fiecare data cand membrul este banat? Pai daca stau sa ma gandesc nu ia nici 2 minute schimbarea statutului unui membru.
Votul meu este NU.
Nu intelegi, eu vreau cand un user este bannat sa primeasca automat rangul de "Suspendat" fiindca daca il banneaza un modeator el nu are voie la PA ca sa'i da rangul de "Suspendat".
Asta se poate face si prin permiterea moderatorilor de a modifica rangul unui membru. Nu neaparat sa se faca in mod automat. Pentru permiterea moderatorilor sa modifice un rang as fi de acord, dar pentru modificarea lui in mod automat, nu. Nici nu cred ca e posibil asa ceva.
Nu este nevoie sa creati un rang pentru banati, ci doar un cimp special in profil, la care moderatorii sa aiba acces pentru a-l modifica. va rog sa vizitati sectiunea de tutoriale pentru a vedea cum sa procedati.
Sugestie inutila. Inchis si trimis in arhiva.
Sugestie inutila. Inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Atunci cand un membru este banat sa nu mai poata vizualiza forumul
» Primire rang automat
» Cum sa mi se puna rang`ul automat
» Adaugare in grup si rang automat, simultan
» Cum pot sa fac sa se bage automat imaginile la rang sa numai stau eu sa le bag?
» Primire rang automat
» Cum sa mi se puna rang`ul automat
» Adaugare in grup si rang automat, simultan
» Cum pot sa fac sa se bage automat imaginile la rang sa numai stau eu sa le bag?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum