Nu ma pot inregistra pe forumuri - mesaj Adresa de email invalida
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu ma pot inregistra pe forumuri - mesaj Adresa de email invalida
Fie ca este vorba de forumuri noi, create chiar de cateva zile, fie ca este vorba de forumuri vechi pe care chiar nu am mai fost anterior, cand doresc sa ma inregistrez, dupa ce completez formularul imi da eroare Ne pare rau dar adresa de e-mail este invalida. Trebuie s incerc vreo 3 adrese de email si abia pe a 3-a mi-o ia in calcul.
cumva un BUG al domeniului?
Daca incerc sa ma inregistrez insa am mai fost inregistrat anterir eroarea este diferita. "Ne pare rau dar adresa de e-mail, exista deja in baza noastra de date"
Deci care e problema de imi da pe forumuri pe care chiar ma inregistrez prima data, eroarea Ne pare rau dar adresa de e-mail este invalida?
Titlu editat
cumva un BUG al domeniului?
Daca incerc sa ma inregistrez insa am mai fost inregistrat anterir eroarea este diferita. "Ne pare rau dar adresa de e-mail, exista deja in baza noastra de date"
Deci care e problema de imi da pe forumuri pe care chiar ma inregistrez prima data, eroarea Ne pare rau dar adresa de e-mail este invalida?
Titlu editat
Re: Nu ma pot inregistra pe forumuri - mesaj Adresa de email invalida
Poate adresa pe care o introduci este invalida. Nu cumva introduci adrese pe care le inventezi?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nu deloc. Eu detin 4 adrese de mail. pe acelea le introduc. Cum sa bag adresa invalida? Apoi de unde mi-as activa contu pe forum? Pe forumurile de pe alte domenii nu e nici o problema. Si pe asta au mers bine, mai pana saptamana trecuta. De saptamana trecuta am aceasta problema.
Ce browser folositi?
Va rog sa va completati informatiile din profil, nu am adaugat acele cimpuri degeaba, sint pentru ca dumneavoastra sa primiti ajutor mai usor.
Va rog sa va completati informatiile din profil, nu am adaugat acele cimpuri degeaba, sint pentru ca dumneavoastra sa primiti ajutor mai usor.
Folosesc browserul Google Chorme.
Se pare ca Google Chrome are probleme cu inregistrarea si autentificarea in forumuri. Este din cauza browserului. Incercati cu Opera sau IE8.
Am si eu nevoie de ajutor (scz k am postat aici) dc nu merge sa se inregistrezi nimeni pe forumul meu scrie k admin a interzis dar nu e adevarat
gaby1096, va rog sa deschideti un subiect separat pentru problema dvs.
Topic rezolvat => Inchis.
Topic rezolvat => Inchis.
Subiecte similare
» Cum schinb adresa de email!
» Adresa de email deja folosita
» Problema adresa de email la inregistrare
» Adresa de email sa nu fie Obligatoriu la inscriere
» Mesaj văzut doar de vizitatori / înregistrați .
» Adresa de email deja folosita
» Problema adresa de email la inregistrare
» Adresa de email sa nu fie Obligatoriu la inscriere
» Mesaj văzut doar de vizitatori / înregistrați .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum