Administrare blogului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Administrare blogului
De ce se misca PA de la blog asa de incet?
Adresa blog'ului este farmerama.blogratuit.ro
Adresa blog'ului este farmerama.blogratuit.ro
Ultima editare efectuata de catre ~papy~ in Vin Apr 29, 2011 6:25 pm, editata de 1 ori
Re: Administrare blogului
~papy~, am intrat acum pe un blog si panoul se incarca foarte repede. Verificati-va conexiunea la internet.
Kegan a scris:~papy~, am intrat acum pe un blog si panoul se incarca foarte repede. Verificati-va conexiunea la internet.
Am viteza la net de 100.0 Mbps , e mica ??
~papy~, viteza variaza in functie de retea. Oficial aveti 100.0 Mbps, insa poate varia. Mai verificati si maine. Sunt sanse sa fie ceva fugitiv.
Daca cumva esti pe CLICKNET->Romtelecom in toata tara merge greu pentru ca se fac curatenie pe server(si eu sunt tot pe ClickNet).Deci ~papy~ daca esti pe Romtelecom da-mi pm pentru mai multe detalii.
AryssManBoy a scris:Daca cumva esti pe CLICKNET->Romtelecom in toata tara merge greu pentru ca se fac curatenie pe server(si eu sunt tot pe ClickNet).Deci ~papy~ daca esti pe Romtelecom da-mi pm pentru mai multe detalii.
Sunt pe RDS
AryssManBoy, suportul se acorda pe forum si nu prin mesaje private!
~papy~, vi s-a rezolvat problema?
~papy~, vi s-a rezolvat problema?
Subiecte similare
» Post de radio pe blog.
» Cum pot schimba cursorul blogului?
» Cum schimb bannerul blogului?
» Pot schimba imaginea de la calendarul blogului?
» Cum schimb imaginea de fundal a blogului?
» Cum pot schimba cursorul blogului?
» Cum schimb bannerul blogului?
» Pot schimba imaginea de la calendarul blogului?
» Cum schimb imaginea de fundal a blogului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum