Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

templetul pentru preferinte [punbb]

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

templetul pentru preferinte [punbb] - Pagina 2 Empty templetul pentru preferinte [punbb]

Mesaj Scris de Vizitato Vin Apr 22, 2011 5:04 pm

Rezumarea primului mesaj :

Dupa cum ati observat daca intrati la profil avem acolo mai multe variante preferinte , informatii , avatar , semnatura etc..

Eu incerc sa personalizez forumu , dar pentru ca aceeasi clasa este intalnita in mai multe locuri nu pot face asta dupa bunul meu plac asa ca am intrat in templeturi -profil- profile_add_body ( aceasta este templetul pentru preferinte ) am intrat in el si am personalizat o anumita clasa ..si a aratat asa
templetul pentru preferinte [punbb] - Pagina 2 Informatii

toate bune si frumoase dar nu gasesc templeturile si pentru celelalte adica pentru preferinte de exmplu care este ..? uiatti cum arata cnd mut pe preferinte

templetul pentru preferinte [punbb] - Pagina 2 Preferinte

PS: stiu ca trebuie s afac inlocuiri in toate templeturile si chiar asta aveam de gand sa fac dar nu le gasesc pe toate Fericit
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

templetul pentru preferinte [punbb] - Pagina 2 Empty Re: templetul pentru preferinte [punbb]

Mesaj Scris de Vizitato Dum Mai 29, 2011 8:49 pm

cred ca trebuie sa treaca cativa ani sa imi raspundeti , imi tot evitati topicul recunoasteti ca sunteti incapabili A face cu ochiul
Anonymous

Vizitato
Vizitator

templetul pentru preferinte [punbb] - Pagina 2 Empty Re: templetul pentru preferinte [punbb]

Mesaj Scris de Ina Lun Mai 30, 2011 3:34 am

Razvan, ce variabile cauti in acest moment? Am vazut ca ai gasit si preferintele, a ramas doar administrarea prietenilor? Am citit de multe ori topicul si tot nu am reusit sa inteleg ce doresti sa modifici si inca nu ai gasit. Daca este vorba de prieteni si persoane ignorate si de lista de subiecte monitorizate, sa stii ca nici eu nu le gasesc. Nu am avut timp sa le caut si in versiunea phpBB2. Ma tem ca nu exista in punBB, care e o versiune simplificata si nu permite personalizarea totala precum phpBB2.
Ina

Ina
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 53
Data înscrierii : 05/03/2009
Mulțumiri : 79
Mozilla Firefox phpBB3

http://www.goblenul.com
Ina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Lun Mai 30, 2011 9:52 am

da caut prieten si persoana ignorata si subiecte monitorizate deoarece eu vreau sa le stilizez insa nu pot deoarece clasa
Cod:
main-head
si
Cod:
page-title
se intalneste in mai multe locuri deci imi puteti da un raspuns pana la urma ?
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de HappyFighter Dum Iun 05, 2011 2:04 pm

Cauta prin css-ul de baza. PS. nu templet ci template!!!!!
HappyFighter

HappyFighter
Membru Forumgratuit

Localizare : aici..
Data înscrierii : 21/01/2011
Mulțumiri : 0
Internet Explorer punBB

http://support.forumgratuit.ro/
HappyFighter a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Dum Iun 05, 2011 4:40 pm

Cred ca nu ai inteles ce vreau eu sa fac A face cu ochiul
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de Ina Mar Iun 14, 2011 4:14 am

Cred ca v-am dat raspunsul, nu?
Imi pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit pentru verisiunea punBB. Putei incerca versiunea phpBB2 daca doriti neaparat sa le modificati.

Topic inchis.
Ina

Ina
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 53
Data înscrierii : 05/03/2009
Mulțumiri : 79
Mozilla Firefox phpBB3

http://www.goblenul.com
Ina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum