templetul pentru preferinte [punbb]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
templetul pentru preferinte [punbb]
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum ati observat daca intrati la profil avem acolo mai multe variante preferinte , informatii , avatar , semnatura etc..
Eu incerc sa personalizez forumu , dar pentru ca aceeasi clasa este intalnita in mai multe locuri nu pot face asta dupa bunul meu plac asa ca am intrat in templeturi -profil- profile_add_body ( aceasta este templetul pentru preferinte ) am intrat in el si am personalizat o anumita clasa ..si a aratat asa
toate bune si frumoase dar nu gasesc templeturile si pentru celelalte adica pentru preferinte de exmplu care este ..? uiatti cum arata cnd mut pe preferinte
PS: stiu ca trebuie s afac inlocuiri in toate templeturile si chiar asta aveam de gand sa fac dar nu le gasesc pe toate
Dupa cum ati observat daca intrati la profil avem acolo mai multe variante preferinte , informatii , avatar , semnatura etc..
Eu incerc sa personalizez forumu , dar pentru ca aceeasi clasa este intalnita in mai multe locuri nu pot face asta dupa bunul meu plac asa ca am intrat in templeturi -profil- profile_add_body ( aceasta este templetul pentru preferinte ) am intrat in el si am personalizat o anumita clasa ..si a aratat asa
toate bune si frumoase dar nu gasesc templeturile si pentru celelalte adica pentru preferinte de exmplu care este ..? uiatti cum arata cnd mut pe preferinte
PS: stiu ca trebuie s afac inlocuiri in toate templeturile si chiar asta aveam de gand sa fac dar nu le gasesc pe toate
Vizitato- Vizitator
Re: templetul pentru preferinte [punbb]
cred ca trebuie sa treaca cativa ani sa imi raspundeti , imi tot evitati topicul recunoasteti ca sunteti incapabili
Vizitato- Vizitator
Razvan, ce variabile cauti in acest moment? Am vazut ca ai gasit si preferintele, a ramas doar administrarea prietenilor? Am citit de multe ori topicul si tot nu am reusit sa inteleg ce doresti sa modifici si inca nu ai gasit. Daca este vorba de prieteni si persoane ignorate si de lista de subiecte monitorizate, sa stii ca nici eu nu le gasesc. Nu am avut timp sa le caut si in versiunea phpBB2. Ma tem ca nu exista in punBB, care e o versiune simplificata si nu permite personalizarea totala precum phpBB2.
da caut prieten si persoana ignorata si subiecte monitorizate deoarece eu vreau sa le stilizez insa nu pot deoarece clasa
- Cod:
main-head
- Cod:
page-title
Vizitato- Vizitator
Cred ca nu ai inteles ce vreau eu sa fac
Vizitato- Vizitator
Cred ca v-am dat raspunsul, nu?
Imi pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit pentru verisiunea punBB. Putei incerca versiunea phpBB2 daca doriti neaparat sa le modificati.
Topic inchis.
Imi pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit pentru verisiunea punBB. Putei incerca versiunea phpBB2 daca doriti neaparat sa le modificati.
Topic inchis.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Profil ca pe IPB (punbb)
» stactistici punbb
» Top 10 postatori punbb
» Phpbb2 sau PunBB
» parteneri punbb
» stactistici punbb
» Top 10 postatori punbb
» Phpbb2 sau PunBB
» parteneri punbb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum