Foaie de stil CSS - nu functioneaza butonul Valideaza
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Foaie de stil CSS - nu functioneaza butonul Valideaza
Problema mea este ca cand dau pe Valideaza din foaiea de stil css, nu se valideaza. Am pus un cod si cand dau pe Valideaza el dispare si ramane cum era.
Ultima editare efectuata de catre HappyFighter in Dum Apr 17, 2011 4:37 pm, editata de 2 ori
Re: Foaie de stil CSS - nu functioneaza butonul Valideaza
Ai incercat cu un alt browser?
Vizitato- Vizitator
Wisdom a scris:Ai incercat cu un alt browser?
Nu, nu am incercat. Dar pana acum mergea totul bine. Folosesc Mozzila FireFox!
Edit: Cu IE merge destul de bine
Defapt, am observat ca nu functioneaza nici butonul Conectare. Nu numai Valideaza. Ce se intimpla? Doar cu Internet Explorer functioneaza.
Incerca sa reinstalezi browserele.Si mie mi-sa intamplat.
Aceasta problema iti garantez ca nu are legatura cu P.A .Succes
Aceasta problema iti garantez ca nu are legatura cu P.A .Succes
Cu INTERNET EXPLORER este posibil ca alti membri sa nu se pot inregistra pe forum dumneavoastra, am patit si eu asta. Inceracati sa va inregistrati cu IE sa vedeti daca merge.
Cu IE pot sa ma inregistrez, cu Mozzila Firefox - nu.
Si absolut orice modificare as face in P.A. nu se salveaza. Am incercat sa mut un subiect si imi apare "subiectul selectat nu exista" dar cu IE merge perfect. Nu stiu ce-i cu Mozzila. Ok, mersi de ajutor oricum. Voi incerca sa-mi reinstalez Mozzila.
Si absolut orice modificare as face in P.A. nu se salveaza. Am incercat sa mut un subiect si imi apare "subiectul selectat nu exista" dar cu IE merge perfect. Nu stiu ce-i cu Mozzila. Ok, mersi de ajutor oricum. Voi incerca sa-mi reinstalez Mozzila.
Sfatul meu este sa nu folositi browseru Mozzila FireFox ...deoarece are lagg la forumuri ...folositi Google Chrome Sau Opera
Mozzila si Chrome se incarca greu , foloseste I.E sau Opera
Edge a scris:Mozzila si Chrome se incarca greu , foloseste I.E sau Opera
Dar Mozzila e cel mai bun. Nu pot sa renunt la el. Sunt dependent de el. Doar pe acest browser functioneaza orice script. Cel putin pana acum. Am 2 ani decand ma folosesc de el si functiona bine.
Totusi Chrome este la fel de bun ca Mozzila, chiar mai rapid, Incearca cu Google Chrome , sunt 100% ca iti va place
Sfat 1: Fi atent la Mozzila ce Add-onuri ai instalat, deoarece sunt cateva care pot strica Firefoxul, si il ingreuneaza EXTREM DE MULT. Daca ai peste 4, 5 addonuri instalate, Firefox va merge foarte greu, iar e posibil sa pice si Adobe Flash Player.
Uitate la Addonuri, Exemple de Addonuri de evitat:
Fasterfox
NoScript
PDF Download
ETC. Sper ca te-am ajutat
Sfat 1: Fi atent la Mozzila ce Add-onuri ai instalat, deoarece sunt cateva care pot strica Firefoxul, si il ingreuneaza EXTREM DE MULT. Daca ai peste 4, 5 addonuri instalate, Firefox va merge foarte greu, iar e posibil sa pice si Adobe Flash Player.
Uitate la Addonuri, Exemple de Addonuri de evitat:
Fasterfox
NoScript
PDF Download
ETC. Sper ca te-am ajutat
Daca folosesti mozzila e normal sa-ti mearga orice script deoarece in acesti doi ani ai mers pe diferite siteuri si de acolo ai luat update si plugin,si Google Chrome este foarte bun,si in timp o sa-ti placa ala mai mult.
Singura problema este ca ..are putin lag.
Singura problema este ca ..are putin lag.
Cezzar, posibil ai dreptate, fratele meu a instalat un addon daca nu ma gresesc. Voi reveni cu raspunsul precis.
Iar in privinta la Chrome - am folosita-l de cateva ori. Si da merge rapid dar strica Windows-ul peste 1-2 saptamini. Toti imi sunteti de ajutor Ma bucur ca imi dati sfaturi.
Edit: Noul addon instalat se numeste DataMngr.
Iar in privinta la Chrome - am folosita-l de cateva ori. Si da merge rapid dar strica Windows-ul peste 1-2 saptamini. Toti imi sunteti de ajutor Ma bucur ca imi dati sfaturi.
Edit: Noul addon instalat se numeste DataMngr.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Foaie De stil CSS
» Foaie de stil CSS la versiunea PunBB.
» Problema Foaie de Stil CSS
» Problema foaie de stil CSS
» Eroare "Foaie de stil CSS"
» Foaie de stil CSS la versiunea PunBB.
» Problema Foaie de Stil CSS
» Problema foaie de stil CSS
» Eroare "Foaie de stil CSS"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum